Ημερίδα για το τεχνικό επάγγελμα των ηλεκτρολόγων του Νομού μας

Στις 4 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», ημερίδα για το τεχνικό επάγγελμα των ηλεκτρολόγων του Νομού μας. Οι θεματικές ενότητες, που αναπτύχθηκαν διεξοδικά είναι οι εξής:
-Παγκόσμιες προοπτικές και εξελίξεις έξυπνων κτιρίων, έξυπνων πόλεων και έξυπνων δικτύων (ΙοΤ) με την νέα σύγχρονη τεχνική ΚΝΧ με ομιλητή τον κ. Προυσάλογλου Παντελή-Κωνσταντίνο.
-Χρησιμοποιώντας με ασφάλεια το ηλεκτρικό ρεύμα σε κατοικίες και χώρους εργασίας με ομιλητή τον κ. Σαρρή Γεώργιο.
-Ενημέρωση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία ΕΣΠ με ομιλητή τον κ. Γκοτσούλια Βασίλειο.
Τη διοργάνωση της ημερίδας είχε η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, Δ/νση Ανάπτυξης – Τμήμα Τεχνικών Επαγγελμάτων και η Ένωση Ηλεκτρολόγων του Νομού μας. Στην εκδήλωση απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλονιάς κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας & ο Πρόεδρος της Ένωσης Ηλεκτρολόγων κ. Διονύσιος Κατσούρης. Παραβρέθηκαν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας της Δ.Ε.Δ.Υ.Ε Κεφαλληνίας, κ. Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Κεφαλληνίας & Ιθάκης, κ. Γιώργος Κουμαριώτης, καθώς και πλήθος επαγγελματιών ηλεκτρολόγων και μη του Νομού μας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

2 3

Related Posts