Μάκης Αλυσανδράτος: «Με έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια, οι απαντήσεις θα έρθουν όταν είναι η ώρα»

Φοβερά ενοχλημένος είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην Δήμαρχος Πυλάρου, Μάκης Αλυσανδράτος, αναφορικά με όσα έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν από τους εκλογομάγειρες του Μεγάρου στον νέο Δήμο Σάμης.
Συγκεκριμένα ο κ. Αλυσανδράτος παρουσιάστηκε με μεγάλο θυμό προχθές την Καθαρή Δευτέρα στην Αγία Ευφημία και μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τα τεκταινόμενα στον νέο Δήμο Σάμης, άφρισε, έβγαζε καπνούς από τα αυτιά και μας είπε τα εξής: «Ήμουν Δήμαρχος στην Πύλαρο, είμαι πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς και κανένας από την παράταξη που υπηρετώ δεν ρώτησε την άποψή μου για τον νέο Δήμο Σάμης. Διαβάζω την μια μέρα ότι ο Σπύρος Σπαθής θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος με την υποστήριξη του συνδυασμού του Αλέξανδρου Παρίση και την άλλη μέρα διαβάζω ότι ο Μιχάλης Γάκης θα είναι υποψήφιος μετά από συμφωνία με την ίδια παράταξη. Την τρίτη ημέρα διαβάζω για καυγά μεταξύ των κ.κ. Γάκη και Σπαθή και εγώ, που έχω εκλογική εμπειρία της περιοχής, έχω εξαιρεθεί από το κάδρο. Με έγραψαν κανονικά, ωστόσο όταν θα έρθει εκείνη η ώρα θα κάνω επίσημη δήλωση για τα όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Κεφαλονιάς». Ο κ. Αλυσανδράτος δεν θέλησε να πει περισσότερα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ωστόσο αν λάβουμε υπόψη μας το ύφος των δηλώσεών του καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει σοβαρό θέμα στα εσωτερικά του Μεγάρου και μέχρι να παραδώσουν την εξουσία στις 31 Αυγούστου ο χρόνος είναι ακόμη πολύς και ολόκληρη η Κεφαλονιά κινδυνεύει να γίνει στάχτη και μπούλμπερη…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed