Σωτήρης Κουρής: «Είναι δέσμευσή μας να είμαστε αποτελεσματικοί σε έργα και δράσεις, σε απόλυτη συνεργασία με όλους τους Δήμους και τους φορείς, μακριά από διαπλοκές

Ο πρώτος σε σταυρός υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και λογικά ο επόμενος Αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Κουρής, εμφανίστηκε χαρούμενος, αλλά συγκρατημένος και στο πλάι της συζύγου του Αλεξίας για να κάνει δηλώσεις στην Περιφέρεια.
Ο κ. Κουρής παρέα με τους περισσότερους συνυποψηφίους του, ήταν μεν χαρούμενος και παράλληλα συγκινημένος για την νίκη του Γιάννη Τρεπεκλή και έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: Ο συνδυασμός νίκης του Γιάννη Τρεπεκλή επικράτησε στην Περιφέρειά μας, ένας συνδυασμός που θα φέρει πρόοδο και ευημερία στα νησιά μας. Η δέσμευσή μας είναι να είμαστε αποτελεσματικοί σε έργα και δράσεις και θα βρισκόμαστε κοντά σε μικρά και μεγάλα θέματα που απασχολούν τον κόσμο των νησιών μας, που δεν θα είναι πλέον πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Θα κυβερνήσουμε την Περιφέρεια σε απόλυτη συνεργασία με τους Δήμους και τους φορείς των νησιών μας, με συνδιαμόρφωση απόψεων. Η διοίκησή μας θα είναι ανεξάρτητη, αδέσμευτη μακριά από διαπλοκές και κομματικούς εναγκαλισμούς. Ευχαριστώ όλους τους συνυποψήφιούς μου, τους συνεργάτες μου και τον κόσμο που με εξέλεξε πρώτο σε σταυρούς».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed