Άνω-κάτω τα πράγματα στο Ληξούρι, η νέα υποψηφιότητα του Χρήστου Ευαγγελάτου βάζει… φωτιές στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό

Τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για εκλογικές αναμετρήσεις. Λίγα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας περί στήριξης του Βασίλη Ρουχωτά, έσκασε η μεγάλη είδηση, για την υποψηφιότητα του Χρήστου Ευαγγελάτου.
Ο Χρήστος Ευαγγελάτος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ηγείται μιας ομάδας νέων ανθρώπων του εμπορίου, της επιστήμης και του πρωτογενούς τομέα, που δεν έχουν σχέση με την πολιτική ζωή του τόπου ή έχουν ασχοληθεί ελάχιστα και επιδερμικά στο παρελθόν με αυτό το άθλημα. Ο Χρήστος Ευαγγελάτος κατέρχεται στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου ως ανεξάρτητος, ωστόσο οι πληροφορίες μας λένε ότι θα υπάρξει ανακοίνωση από την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ που θα στηρίζει την υποψηφιότητά του. Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα αναμένεται να βάλει… φωτιά σε τουλάχιστον δύο από τους τέσσερις συνδυασμούς, αφού τόσο αυτός του Διονύση Αραβαντινού όσο και αυτός του Βασίλη Ρουχωτά φαίνεται να πλήττονται περισσότερο. Οι επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του επιστήμονα από τα Δαμουλιανάτα αναμένεται να γίνει αύριο ή το αργότερο μεθαύριο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed