Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε σε κοπάδι με κατσίκες στον κάμπο των Χαβριάτων, αναστατωμένοι οι κάτοχοι κοπαδιών, αδιαφορία και… αναισθησία από τον Δήμο Ληξουρίου

Συγγνώμη για το αποκρουστικό θέαμα, αλλά αυτό συναντήσαμε χθες στον κάμπο μας. Το συμβάν έχει επαναληφθεί δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, ενημερώσαμε την αστυνομία και μας είπαν δεν είμαστε η μοναδική περίπτωση στον κάμπο των Χαυριάτων είναι ακόμα δυο περιστατικά.
Από τις πέντε γιδούλες που είχαμε έμεινε μια γιατί ενώ μέχρι προχθές είχε παρέα τώρα κλαίει και οδύρεται που έμεινε μόνη της. Μέσα σε λίγα χρόνια αυτή η σφαγή, αυτό το μακελειό, αυτή η εξάλειψη του μικρού κοπαδιού μας είναι η δεύτερη φορά που γίνεται στον Χαυριώτικο κάμπο από αγέλη σκυλιών. Είπαν θα έρθουν να τα μαζέψουν, κάποιο/κάποια κυκλοφορούν ελεύθερα ακόμη και έχουμε βγάλει και φωτογραφίες. Είναι στον κάμπο και είναι πεινασμένα, δεν είναι όπως τα αδεσποτάκια του χωριού που τα ταΐζουν και δεν φεύγουν. Αυτά τώρα που γεύτηκαν αίμα, λυσσάνε για αίμα και αν δεν τα τσακώσουν θα το επαναλάβουν, αν δεν είναι το δικό μας κοπάδι θα είναι κάποιου άλλου. Υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση όλοι όσοι σχετίζονται… Ζητώ να απευθυνθεί δικαιοσύνη.

Αγγελική Ιωακείμ
κάτοικος Χαβριάτων

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed