Δήμαρχε, μάζεψε τους υποστηρικτές κουκουλοφόρους σου για να μην σε αναγκάσω να τρέχεις πάλι στην αστυνομία να κάνεις μηνύσεις

Είναι γνωστό ότι πολλοί συμπολίτες μας δεν αντέχουν να εκθέτουν τον εαυτό τους και το όνομά τους είτε γιατί ντρέπονται για την μούρη τους είτε γιατί ντρέπονται ακόμη και για το όνομα που φέρουν.
Από την αρχή της λειτουργίας της παρούσας ιστοσελίδας δεν έχει δημοσιευτεί ούτε ένα κείμενο που να αναφέρεται στην πολιτική ζωή του τόπου και από κάτω να μην έχει ονοματεπώνυμο. Όσο σκληρό και αν είναι το κείμενο αυτό πάντα συνοδεύεται από το ονοματεπώνυμο του συντάκτη του. Αυτό δεν ισχύει για όλα τα Μέσα της Κεφαλονιάς και κατά κόρον δεν ισχύει στα τρία Μέσα που αντιπροσωπεύουν και προωθούν τις απόψεις του Μεγάρου. Δεν είμαι ενάντια στην κριτική, ακόμη και στην κακόπιστη, αφού και εγώ κάνω κριτική και μάλιστα σκληρή πολλές φορές. Είμαι ενάντια στους κουκουλοφόρους υποστηρικτές του Μεγάρου που ξεπερνούν πολλές φορές τα όρια, αλλά δεν έχουν την ψυχή, δεν έχουν τα αρχ… να βάλουν το όνομά τους από κάτω. Σκουπίδια, σκουλήκια και σαλιγκάρια μετά από την βροχή είναι. Δήμαρχε και υπόλοιποι της Παρισολυκοδοπαρέας μαζέψτε τους υποστηρικτές κουκουλοφόρους σας, αλλιώς θα πάμε σε εκλογές μέσα στις δικαστικές αίθουσες. Δήμαρχε Παρίση, αν φοράς παντελόνια, βάλε τάξη στο σκηνικό που έχει στηθεί. Αν έχεις ακόμη αξιοπρέπεια πάνω σου μάζεψέ τους, μην τους αφήνεις να δημιουργούν εντυπώσεις εκ του ασφαλούς της ανωνυμίας. Ελπίζω ότι κάτι σου έχει μείνει ακόμη από τον ανδρισμό σου, από την λεβεντιά σου. Μην τους αφήσεις να σε παρασύρουν στο βούρκο. Σε διαφορετική περίπτωση θα είσαι κατά την γνώμη μου ο μοναδικός υπεύθυνος για το αν θα περάσεις την προεκλογική περίοδο μέσα στις δικαστικές αίθουσες. Διότι εκεί θα πάει η ιστορία. Θα είσαι ο μοναδικός ηθικός αυτουργός σε ότι συμβεί από εδώ και πέρα. Εύχομαι να μην φτάσουμε σε καταστάσεις δυσάρεστες για όλους μας.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed