Νίκος Σκλαβούνος: «Κύριε Δήμαρχε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί, ακολουθάς πιστά αυτούς που σου δίνουν εντολές»

Διάβασα στις 14/5/19 την ομιλία του δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση και θα την σχολιάσω στα κυριότερα σημεία της. Πρώτο και καλύτερο και έπρεπε να το ξέρει αυτό ο δήμαρχος ότι στου κρεμασμένου το σπίτι δεν ομιλούμε για σχοινί.
Αυτό ισχύει για τον δήμαρχο και μάλιστα θα… κρεμαστεί πολλές φορές με τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν και αυτές που τα ακολουθήσουν. Διάβασα ότι ο δήμαρχος δεν ασχολήθηκε ούτε μίλησε για το κύριο Φόρτε και φυσικά τι θα μπορούσε να πει για έναν έντιμο έμπειρο και γνώστη της δημόσιας διοίκησης και την αγάπη του προς τους Αργοστολιώτες και όχι μόνο, αλλά για όλη την Κεφαλονιά και μπράβο του. Τώρα έρχομαι το ότι κατηγόρησε με μανία τον Θεόφιλο Μιχαλάτο. Ξέρετε γιατί; Διότι ο κ. Μιχαλάτος είναι ένας Κεφαλλονίτης επιχειρηματίας που έχει προσφέρει στην κοινωνία της Κεφαλονιάς και στις δεκάδες χιλιάδες πολίτες που ζουν οι οικογένειές τους από αυτά που προσφέρουν οι επαγγελματικές του δραστηριότητες. Προσφέρει ανάπτυξη στο νησί και επενδύει τα χρήματά του σαν επιχειρηματίας πάλι εντός Κεφαλονιάς. Εσύ κ. Δήμαρχε μαζί με τους συνοδοιπόρους σου τι έχεις προσφέρει από τον καιρό που έγινες Δήμαρχος; Απάντησέ μας επειδή ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις. Όμως και σε όλα μου τα δημοσιεύματα λόγο ότι είσαι ένοχος θα στα πω εγώ, δεν έκανες τίποτα για τα χωριά της Λειβαθούς, Πόρο, Σκάλα κλπ. Ναι έκανες στο Αργοστόλι, αλλά γιατί; Θα σου πω εγώ διότι δεν θα μπορούσες να ωφεληθείς οικονομικά εσύ και οι συνοδοιπόροι σου. Όπως αυτοί ήδη έχουν ομολογήσει προς εμένα το οποίο σου το είπα πολλές φορές.
Και την τελευταία φορά στο γραφείο σου μπροστά σε τέσσερις-πέντε συμβούλους σου και εσύ κράτησες άλλη μία φορά σιγή ιχθύος. Ναι γιατί δεν δέχτηκες στην πρόταση που έγινε μέσω εμού από τη μεγάλη κατασκευαστική εταιρία που ήθελε να φτιάξει και το καζίνο. Ναι να φτιάξουν αυτή την πλατεία οικονομικά με τα δικά σας σχέδια και όταν στο μεταβίβασα μου απάντησες «Νίκο θέλεις να με πάμε στην παραλιακή οδό Αντωνίου Τρίτση;» Όταν σε ρώτησα έξω από το ιχθυοπωλείο γιατί Δήμαρχε διώξατε τον πρώην Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και μου απάντησες «ήθελε να τα φάει όλα». Σε ένα σημείο της ομιλίας του ο κ. Δήμαρχος είπε: «αγαπημένοι μου φίλοι για μία ακόμη φορά ζητώ να με εμπιστευτείτε». Ναι ξέχασε να τους πει και να τους υποσχεθεί ότι μετανιώνει για τις ατασθαλίες που έχει κάνει και για τους συνοδοιπόρους του, που τον διοικούν και του δίνουν εντολές. Χωρίς να υπογράφουν αυτοί στις παράνομες αποφάσεις, αλλά ο Δήμαρχος ο οποίος είναι υπεύθυνος. Λέει ότι επί των ημερών του το Αργοστόλι έγινε ευρωπαϊκή πόλη! Φυσικά, εκεί υπήρχε η «μάσα» και οι 632 απευθείας αναθέσεις όπως έρχονται και για το 2013, 2014 και 2015 το 2011 και το 2012 έχουν παραγραφεί. Ας πάει στις εκλογές της 26/05 με την ομπρέλα τον αδικημάτων του της παραγραφής και τελευταία είχε μαζί στην ομιλία του όλους τους άλλους αλλοδαπούς που δουλεύουν σαν εργάτες στην πλατεία και παραλία. Καλό ξεμπέρδεμα Δήμαρχε και εσείς πολίτες ψηφίστε τον αύριο.

Νίκος Σκλαβούνος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed