Ενωτικός, αν και στενοχωρημένος, ο Χαράλαμπος Λυκούδης, με δήλωσή του στηρίζει την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Κεφαλονιά

Κάποιος άλλος στη θέση του πιθανόν να μην έκανε καμία δήλωση ή αν έκανε να ήταν και εναντίον της επιλογής του αρχηγού του κόμματός του, από την στιγμή που τέθηκε εκτός της τριάδας του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στο νομό μας.
Όμως, ο πρώην πλέον πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Λυκούδης, ο οποίος έκανε ρεκόρ σταυρών στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2015, στηρίζει και με το παραπάνω την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Με ανάρτησή του πριν από λίγα λεπτά στο facebook αναφέρει: «Εύχομαι καλή επιτυχία στη Βικτώρια, τον Παναγή, τον Γιώργο! Στηρίζουμε όλοι την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, που έχει ανάγκη ο τόπος μας». Από ότι φαίνεται ο Χαράλαμπος Λυκούδης, αν και εκτός ψηφοδελτίου, θα αγωνιστεί για να γίνει ξανά «γαλάζια» η έδρα του νομού μας μετά από το 2007 και την τελευταία νίκη υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, του απερχόμενου Δημάρχου, Αλέξανδρου Παρίση.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed