Μέχρι τις 5 Αυγούστου θα ολοκληρωθεί η χαρτογράφηση της παραλίας εντός Λιμενικής Ζώνης στη Σάμη, επιτέλους τέλος στο χρόνιο πρόβλημα

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες 22/7/2019 στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου, παρουσία του νέου Δημάρχου Σάμης κ. Μονιά, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Σάμης «ΓΙΑΛΟΣ» κ. Αρτελάρη και εκπροσώπου της περιοχής του Φισκάρδου, ενημερωθήκαμε πως η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κεφαλονιάς δήλωσε ότι λόγω χρόνου και μειωμένου προσωπικού δε δύναται να παραδώσει τα τοπογραφικά αρχεία και τη χαρτογράφηση που ζητάει η Εφορία Αρχαιοτήτων.
Το Λιμενικό Ταμείο προχώρησε σε διαγωνισμό και αφού ανοίχτηκαν οι προσφορές, ανέλαβε τη χαρτογράφηση των περιοχών της Σάμης και του Φισκάρδου ο μηχανικός κ. Μουρελάτος. Σύμφωνα με τη σύμβαση, η χαρτογράφηση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 5 Αυγούστου 2019, οπότε και το Λιμενικό Ταμείο θα αποστείλει στην Εφορία Αρχαιοτήτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ούτως ώστε να εκδοθούν οι άδειες για τη χρήση Αιγιαλού και Παραλίας εντός Λιμενικής Ζώνης.

Ρεπορτάζ Τάσος Καβαλλιεράτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed