Επανάσταση των εργαζομένων του Νοσοκομείου κατά των αξιολογητών με τους παχυλούς μισθούς και τα επιδόματα… ευθύνης

Κυρίες και κύριοι ανα-ξιολογητές, όλους εμάς τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία μας βαθμολογεί η κοινωνία, όχι μία ή δύο ή τρεις φορές, αλλά κάθε μέρα, στηριζόμενη σε αυτά που της προσφέρουμε στο χαμόγελο και στην ψυχή μας, που χωρίς δεύτερη σκέψη της χαρίζουμε.
Σε εσάς αφήνουμε τα “χαρτιά”, τις “αναθέσεις”, τα παχυλά επιδόματα, τα κομματικά ποσοστά διανομής θέσεων, τα ρουσφέτια και τη “ρόμπα” που λέγεται “όπου φυσάει ο άνεμος” και το χρώμα της σίγουρα δεν είναι το άσπρο, γιατί το χρώμα αυτό έχουμε κερδίσει με την καρδιά και την προσφορά μας, να το φοράμε μόνο εμείς. Τραγικά αστείο να έχουμε “άριστους” προϊσταμένους που κρίνουν από μέτριο έως κακό νοσηλευτικό και τεχνολογικό προσωπικό. Αλήθεια πως τόσο ελλειματικούς επαγγελματικά ή λαϊκά τόσο άχρηστους – σύμφωνα πάντα με την βαθμολογία σας- εργαζόμενους, τους υποχρεώνετε να καλύπτουν νοσηλευτικές βάρδιες μόνοι τους σε θαλάμους 30-40 ασθενών και να καλύπτουν στα εργαστήρια τα πάντα, ενώ εσείς κοιμάστε στο σπιτάκι σας και κάθε μήνα τσεπώνετε και το επιδοματάκι ευθύνης; Με τι θράσος περισσό βαθμολογείται με 6 και 6,5 και 7 τον τραυματιοφαρέα που καλύπτει ένα ολόκληρο νοσοκομείο ΜΟΝΟΣ στη βάρδια του και κάνει τα ΠΑΝΤΑ; Η κάθε αξιολόγηση εργαζόμενου, για να είναι έγκυρη πρέπει να συμβαίνει σε φυσιολογικές συνθήκες.
Ερώτηση: Από πότε υπάρχουν φυσιολογικές συνθήκες εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, αλλά και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της χώρας;
Με αυτή σας την εκτροπή ουσιαστικά “συνεισφέρετε” στην συνέχιση της τραγικής κατάστασης λειτουργίας του νοσοκομείου-ων. “Άξιος” ο μισθός σας.
Εάν προσβληθείτε από τα παραπάνω – που δεν το νομίζουμε- υπάρχουν τα εξής:
1) Να σεβαστείτε επιτέλους αυτούς των οποίων η δουλειά και η παρουσία τους στους θαλάμους,αλλά και στους υπολοίπους χώρους επιτρέπει σε εσάς να είστε προιστάμενοι και δη αξιολογητές.
2) Όταν οι εργαζόμενοι έχουν αρνηθεί αυτού του είδους την αξιολόγηση, να το σεβαστείτε και να ΜΗΝ αξιολογείτε
3) Υπάρχει ο δημόσιος και ανοιχτός διάλογος για όλους όσους διαχειρίζονται δημόσια αγαθά και περιουσία
4) Να παραιτηθείτε, αλλά τα… προνόμια και τα επιδόματα, έχουν τη “χάρη” τους

Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed