Βαγγέλης Λουκέρης: «Ποτέ δεν βιοπορίστηκα από την πολιτική, ούτε θα το κάνω, αρνούμαι να συμμετέχω στο… παιχνίδι της θέσης του διοικητή του Νοσοκομείου»

Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας κείμενα-ρεπορτάζ αναφορικά με την κατάληψη της θέσης του διοικητή του Νοσοκομείου Αργοστολίου και ένα όνομα που γράφτηκε ήταν και αυτό το Βαγγέλη Λουκέρη, πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ.
Ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ και νυν Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ληξουρίου, ρωτήθηκε από την ιστοσελίδα μας σχετικά με την επιβεβαίωση ή όχι όλων αυτών που γράφονται. Ο Βαγγέλης Λουκέρης μας μίλησε τόσο για τη θέση του διοικητή, αυτή του υποψηφίου Βουλευτή Κεφαλονιάς-Ιθάκης, όσο και για την προεδρία του στην τοπική ΝΟΔΕ. Ο κ. Λουκέρης μας είπε: «Ποτέ δεν βιοπορίστηκα από την πολιτική, ούτε θα το κάνω, αρνούμαι να συμμετέχω στο… παιχνίδι της θέσης του διοικητή του Νοσοκομείου. Η αλήθεια είναι ότι από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας με ενημέρωσαν ότι μπορώ να κάνω αίτηση για τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου στην Κεφαλονιά, ωστόσο την απέρριψα από την πρώτη στιγμή. Δεν είμαι διατεθειμένος να μπω στο πολιτικό παιχνίδι κανενός, δεν χρειάζομαι τη θέση αυτή για να βιοποριστώ. Έχω το γραφείο μου και είμαι μια χαρά. Κάποιοι άνθρωποι θυμήθηκαν τον Βαγγέλη Λουκέρη, όταν το έκαναν πάλι παραμονές των Βουλευτικών εκλογών, όταν μου είπαν να ετοιμάσω τα χαρτιά μου για να είμαι υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που δεν έγινε. Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να παρακαλάω κανέναν και δεν θέλω κιόλας να με πιέζουν να κάνω κάτι που δεν αισθάνομαι ότι μπορεί να το κάνω. Αρνήθηκα να μπω στην εξίσωση αυτός ή εκείνος ή ο άλλος. Εγώ έχω προσφέρει στη Νέα Δημοκρατία τόσο ως απλός ψηφοφόρος όσο και ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Δυστυχώς, μερικοί αντιλαμβάνονται αλλιώς την προσφορά στο συγκεκριμένο κόμμα όταν περάσουν την πόρτα των γραφείων του ή αναλάβουν μια θέση. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Η θέση του διοικητή του Νοσοκομείου δεν με ενδιαφέρει, υπάρχουν πιο… άξιοι από εμένα για να την αναλάβουν».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed