Ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη οι «αετοί», ξέχασαν το γάλα ARO και στοχοποιούν ανθρώπους μέσα από ΜΜΕ της πλάκας

«Με τι να ασχοληθούμε σήμερα», αναφώνησαν οι ξεπουπουλιασμένοι «αετοί» της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» (όσοι έχουν μείνει δηλαδή, γιατί το μπετόν αρμέ διαλύθηκε) και είπαν να τα βάλουν με την πρόεδρο του Δημοτικού Γηροκομείου, Άννα Ζαπάντη.
Την κατηγορούν και την λοιδορούν ταυτόχρονα για το γεγονός ότι ευχαρίστησε δύο καταστήματα της πόλης μας που πρόσφεραν γάλα, τσουρέκια και γλυκά στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας του Γηροκομείου Αργοστολίου τις ημέρες του Πάσχα. Στους πατεράδες τους, στις μανάδες τους, στις θείες και τους θείους τους δηλαδή. Ήπιαν γάλα Όλυμπος και έφαγαν γλυκά Σπαθή δωρεάν. Επειδή όμως οι ξεπουπουλιασμένοι «αετοί» δεν… σηκώνουν το δωρεάν, βρήκαν την… πεθαμένη που περνάει έξω από τον φούρνο και λέει καλημέρα στον Σταύρο Σπαθή και την έκαναν αγωγό των βοθρολυμάτων τους. Δυστυχώς γι΄αυτούς ξέρουμε ποιοι βρίσκονται πίσω από το συγκεκριμένο… ρεπορτάζ. Απλά να θυμίσουμε στον κόσμο το πάρτι προμηθειών που γινόταν επί «Ισχυρής Κεφαλονιάς» στον Δήμο Κεφαλονιάς με συγκεκριμένους Αντιδημάρχους σε θέσεις κλειδιά και συγκεκριμένο προμηθευτή. Το γάλα ARO δεν το ξεχνάμε. Αυτό ντε, που στη λιανική στο σούπερ μάρκετ είχε στο ράφι 53 λεπτά και όμως ο Δήμος Κεφαλονιάς το αγόραζε 1,07 το κουτί. Η «γαλάζια καράφλα» που το παίζει επιχειρηματίας και η «κυριούλα» από το χωριό που το έπαιξε και τσάρος ξέρουν καλά. Όπως ξέρει καλά και ο προηγούμενος Δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης.
Υ.Γ.: Περιμένω με αγωνία να διαβάσω… ρεπορτάζ-απάντηση από άλλο βοθροσάιτ της ίδιας συνομοταξίας και με τους ίδιους συντάκτες.
Υ.Γ. 2: Την υπόθεση ARO όποτε θέλετε την ξανανοίγουμε σύντροφοι, πάντα στην διάθεσή σας.
Υ.Γ. 3: Και την υπόθεση με την «γαλάζια καράφλα» ανοίγουμε αν θέλετε…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ (απλά να αναγράφεται η πηγή)

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed