Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στο κτήριο που στεγάζεται το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αργοστολίου, απειλές και άλλα…

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι στην οδό Σουηδίας στο Αργοστόλι, όπου στεγάζεται το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, αφού νωρίς χθες το πρωί ακούγονταν φωνές και τσακωμοί από το εσωτερικό του.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για… εισβολή του ιδιοκτήτη του κτηρίου, όπου σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζει, ο Δήμος Αργοστολίου του χρωστάει πολλά ενοίκια για το κτήριο που χρησιμοποιεί. Ο ιδιοκτήτης πήγε να διαμαρτυρηθεί έντονα για την καθυστέρηση καταβολής του ενοικίου, ωστόσο μετά από λίγα λεπτά η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Οι φωνές ήταν πολύ δυνατές, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακούστηκαν και σοβαρές απειλές, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο ακόμη και για «πολεμικά εργαλεία» που χρησιμοποιήθηκαν ή παρά λίγο να χρησιμοποιηθούν. Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων το σοβαρό αυτό επεισόδιο έλαβε τέλος, ωστόσο δεν τελείωσε η μάχη μεταξύ του ιδιοκτήτη και του Δήμου. Τα ενοίκια που χρωστάει ο Δήμος είναι αρκετά και αναμένεται συνέχεια, πιθανόν ακόμη και στα δικαστήρια.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed