Οι «ποντικοί» χτύπησαν και πάλι στο Αργοστόλι, σήμερα τα ξημερώματα διέρρηξαν δύο εμπορικά καταστήματα, αναζητούνται από την Αστυνομία

Μέσα σε όλα τα κακά που έχουν χτυπήσει την Κεφαλονιά, με κυριότερο την καθίζηση του τουρισμού λόγω του covid 19 κάποιοι καταστηματάρχες έχουν να αντιμετωπίσουν τους γνωστούς «ποντικούς» που λεηλατούν τα καταστήματά τους.
Δύο διαρρήξεις έγιναν απόψε τα ξημερώματα στο Αργοστόλι και μάλιστα σε μαγαζιά στο κέντρο της πόλης, όπου οι διαρρήκτες, αφού δεν βρήκαν χρήματα στα ταμεία θεώρησαν σωστό να πάρουν παπούτσια και είδη οικιακού εξοπλισμού. Ήταν μάλιστα τόσο οργανωμένοι που είχαν έτοιμο το φορτηγάκι τους για να τα μεταφέρει. Νωρίς το πρωί έγιναν γνωστές οι κλοπές και η Αστυνομία του Αργοστολίου έχει ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των κλεφτών και των εμπορευμάτων που κλάπηκαν. Οι έρευνες κινούνται σε ένα σημείο της πόλης, όπου και στο παρελθόν έχουν βρεθεί οι δράστες, αλλά και τα κλοπιμαία. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες οι «ποντικοί» είναι γνωστοί στις Αρχές και η σύλληψή τους είναι θέμα λίγων ωρών.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed