Το τελευταίο «αντίο» στην Κυριακή (Κική) Κρούσου είπαν οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στην εκκλησία των Ταξιαρχών στο Αργοστόλι

Μέσα σε κλίμα θλίψης τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία στην αγαπημένη σε όλους Κική Κρούσου πριν από λίγη ώρα στην εκκλησία των Ταξιαρχών στο Αργοστόλι. Τραγικές φιγούρες η μητέρα της και ο σύντροφός της, Κοσμάς.
Παρά το γεγονός ότι διανύουμε ημέρες πανδημίας του covid 19 ο Ναός των Ταξιαρχών σχεδόν γέμισε από τους φίλους που μαζεύτηκαν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη συνάδελφο. Μόλις στα 53 της χρόνια η Κική εγκατέλειψε τούτο τον κόσμο χτυπημένη από ασθένεια που οι γιατροί δίνουν λίγα χρόνια ζωής. Όμως, η Κική άντεξε πάνω από 20 χρόνια χάρη στη δύναμη της ψυχής της. Έφυγε χαμογελαστή, όπως χαμογελαστή ήταν σε όλη την διάρκεια της σύντομης ζωής της. Το παρόν έδωσαν ο Βουλευτής του Νομού, Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, οι Αντιδήμαρχοι Αργοστολίου και Ληξουρίου, Σπύρος Σαμούρης και Μάκης Γαλανός και πολλοί ακόμη πολιτικά πρόσωπα και όχι μόνο. Στην τελετή χοροστάτησε ο π. Σπυρίδων Πετεινάτος, ο οποίος με πολύ κόπο κρατούσε τα δάκρυά του σε όλη της τη διάρκεια. Κατευόδιο στο ταξίδι της, αιωνία της η μνήμη, κουράγιο στην οικογένειά της.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed