Μπαράζ κλοπών τον τελευταίο καιρό από μνημεία, νεκροταφεία και σχολεία του Αργοστολίου, στόματα ερμητικά κλειστά για τους δράστες

Δεν έχει προηγούμενο το προγκρόμ επιθέσεων σε μνημεία, νεκροταφεία και σχολεία του Αργοστολίου τον τελευταίο μήνα. Το μνημείο Εθνικής Αντίστασης, το μνημείο των Ιταλών, νεκροταφεία και πολλά σχολεία έχουν υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές.
Αυτό που έγινε προχθές στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ωστόσο, ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Στο νεκροταφείο του Δραπάνου, αλλά και σε αρκετά ακόμη νεκροταφεία στα γύρω χωριά έχουν αφαιρεθεί από τους τάφους ότι χάλκινο υπήρχε. Από όλα σχεδόν τα σχολεία έχουν αφαιρεθεί οι χάλκινοι αγωγοί αντικεραυνικής προστασίας και κανένας δεν έχει δει τίποτε. Ή μάλλον έχουν δει κάποιοι αλλά φοβούνται να ανοίξουν το στόμα τους και να βοηθήσουν στο έργο της Αστυνομίας; Πολλοί λένε ότι οι γνωστοί-άγνωστοι κλέφτες των παραπάνω αντικειμένων έχουν αναπτύξει ένα δίκτυο κλοπών και εκφοβισμού προς τους πολίτες, που αυτοί δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να καταθέσουν. Ας ελπίσουμε η Αστυνομία να συλλάβει τους δράστες και οι ζημιές να αποκατασταθούν σύντομα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed