Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Απίστευτη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, δεν πεθάναμε από έρωτα, δεν θα πεθάνουμε τώρα από την κα Κράτσα»

Καταπέλτης ήταν στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η ΑΝΑΣΑ, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας, που επιτέθηκε στην νυν Περιφερειάρχη, Ρόδη Κράτσα αναφορικά με την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος.
Ο κ. Δρακουλόγκωνας ξεκίνησε με την φράση «της Κυριακής χαρά, Δευτέρας λύπη» θέλοντας να τονίσει πως η χαρά για μέρος του κόσμου της Περιφέρειας κράτησε μόλις μια ημέρα, την Κυριακή των εκλογών και τη θέση της χαράς πήρε η λύπη της Δευτέρας, με την ανάληψη των καθηκόντων της Ρόδης Κράτσα. «Έχουν περάσει δύο χρόνια, η Περιφέρειά μας υποφέρει και η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει να διαστρεβλώνει την αλήθεια», ανέφερε ο κ. Δρακουλόγκωνας και συνέχισε: «Βγήκε η κα Κράτσα και πανηγυρίζει για την γέφυρα στο Χειμωνικό, την οποία επισκεύασαν μετά από δέκα μήνες με μια κατασκευή 80 ετών, που και τον δρόμο στένεψε και δεν μπορούν να περάσουν μεγάλα και βαριά οχήματα και έχουν το θράσος να πανηγυρίζουν. Η περίοδος της κας Κράτσα στην ηγεσία της ΠΙΝ έχει συνοδευτεί μέχρι τώρα με την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος που έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους και κομματικούς παράγοντες και πληρωμές για έργα ή μελέτες της τάξεως των 5-6 χιλιάδων ευρώ να πληρώνονται μέχρι και 70.000 ευρώ χωρίς καμία αιδώ από την κα Κράτσα και την Περιφερειακή Αρχή. Πανηγυρίζουν για δικά μας έργα όπως το Μουσείο της Σάμης και το λιμάνι του Πισαετού και είναι έτοιμοι να κάνουν τα εγκαίνια. Το Μουσείο της Σάμης το εντάξαμε στο ΕΣΠΑ το 2016, ενώ εμείς ως Περιφερειακή Αρχή ξεμπλοκάραμε το λιμάνι του Πισαετού, το οποίο ακόμη παλεύουν να τελειώσουν. Τέρμα στην διαστρέβλωση της αλήθειας, ωστόσο εμείς δεν πεθάναμε από έρωτα, δεν θα πεθάνουμε τώρα από την κα Κράτσα».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed