Ρελάνς στην παράταξη Ανουσάκη με Θόδωρο Γαλιατσάτο ετοιμάζει ο Διονύσης Λυκούδης, επιστρέφει στα παλιά του… λημέρια ο πρώην αντιδήμαρχος του Παρίση

Μεγάλες ανακατατάξεις φέρνει στο τοπικό πολιτικό σκηνικό η ίδρυση της νέας Δημοτικής Παράταξης του Νίκου Ανουσάκη κι όλοι πλεόν τοποθετούνται εκ νέου με βάση τα δεδομένα που αυτή δημιούργησε.
Για παράδειγμα ο πρώην ισχυρός αντιδήμαρχος του Παρίση, Διονύνσης Λυκούδης, βλέποντας ότι πλέον ο Ανουσάκης αρχίζει και παίρνει κεφάλι στο χώρο των αντιπάλων του Μιχαλάτου ετοιμάζει απάντηση με επιστροφή στις ρίζες για τον ίδιο, καθώς στο παρασκήνιο ετοιμάζει συνδυασμό με “μπροστινό” τον Θόδωρο Γαλιατσάτο όπως ακριβώς τον είχαμε συνηθίσει στην προ Παρίση εποχή. Βέβαια προς το παρόν στους παλιούς δεν ανοίγει τα χαρτιά του κι ακόμα μιλάει για “επικεφαλής Παρίση” ώστε να κρατήσει ό,τι μπορεί να κρατηθεί από στελέχη και στο τέλος να τους πει “ο Παρίσης δεν τραβάει λόγω ηλικίας, πάμε με τον Θόδωρο τελικά”. Με άρωμα δεκαετίας ενενήντα λοιπόν ξανά ο Διονύσης Λυκούδης παρότι την τελευταία φορά που κατήλθε στις εκλογές με “μπροστινό” τον Θόδωρο Γαλιατσάτο εισέπραξε από το εκλογικό σώμα ένα πτωχό 12%. Στην αναβροχιά όμως καλό και το χαλάζι οπότε ο Διονύσης Λυκούδης ετοιμάζει αθόρυβα το παλιό του έργο με βασικό συμπαραστάτη του σε αυτή την φάση τον Νίκο Μενάγια και τον Μάκη Κεκάτο ελπίζοντας σε καλύτερες πολιτικά μέρες.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed