Η έκπληξη της χρονιάς έγινε πριν από λίγο στα Διλινάτα, συστρατεύεται με τον Νίκο Ανουσάκη ο «παροπλισμένος» πολιτικά Γιώργος Τζωρτζάτος

Μια πολύ σημαντική πολιτική κίνηση έγινε πριν από λίγο σε γνωστό εστιατόριο-ταβέρνα των Διλινάτων, όπου ο Νίκος Ανουσάκης και ο Γιώργος Τζωρτζάτος έδωσαν τα χέρια και θα συμπορευτούν στις επόμενες εκλογές στον Δήμο Αργοστολίου.
Όπως λέει και το γνωστό δημοτικό άσμα «ξανασμίγουν τα αηδόνια», αφού οι δύο τους είχαν συνεργαστεί πολιτικά την πενταετία 2014-2019 όντες αμφότεροι στην παράταξη του Αλέξανδρου Παρίση έχοντας σημαντικές μάλιστα θέσεις σε αυτή, με τον κ. Ανουσάκη να είναι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και ο κ. Τζωρτζάτος ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου. Στις προηγούμενες εκλογές ο Γιώργος Τζωρτζάτος ακολούθησε τον Μάκη Φόρτε, ωστόσο αυτή του η επιλογή δεν αποδείχθηκε και η πιο σοφή, αφού η παράταξη Φόρτε ουσιαστικά αποδοκιμάστηκε από το 90% των ψηφοφόρων του Δήμου Αργοστολίου. Το αποψινό πολιτικό δείπνο επανέφερε τον εκ Διλινάτων «φορτηγατζή» στο πολιτικό σκηνικό μετά το διάλλειμα της διετίας 2019-2021. Αυτή η πολιτική συμφωνία αποτελεί το μεγάλο άλμα τόσο για τον ίδιο τον κ. Τζωρτζάτο, που επιστρέφει στον πολιτικό χώρο που ανήκει, όσο και για τον κ. Ανουσάκη που βάζει στην φαρέτρα του ένα όπλου μεγάλου βεληνεκούς. Η νεοϊδρυθήσα δημοτική παράταξη του πρώην προέδρου της ΔΕΥΑΚ αποκτά άλλο κύρος και άλλον αέρα και η προσθήκη Τζωρτζάτου θα ανοίξει τον δρόμο και σε άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης να ακολουθήσουν.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed