Διάρρηξη αυτοκινήτου μέρα μεσημέρι στην οδό Σιτεμπόρων, ο δράστης έχει φανεί στην κάμερα καταστήματος και είναι θέμα ωρών η σύλληψή του

Μια ακόμη διάρρηξη αυτοκινήτου είχαμε χθες το μεσημέρι, μεταξύ 14:00 και 15:00 στην οδό Σιτεμπόρων στο Αργοστόλι, σε ένα σημείο που ελέγχεται από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάμερες κατέγραψαν τις κινήσεις του δράστη, που μέρα μεσημέρι και μάλιστα σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Αργοστολίου, κατάφερε να ανοίξει σταθμευμένο αυτοκίνητο και να αρπάξει 600 ευρώ που είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης του στο ντουλαπάκι του οχήματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ντόπιο, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει διαπράξει διαρρήξεις σε αυτοκίνητα στο Αργοστόλι. Ο διαρρήκτης έχει φανεί στις κάμερες, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έχει ζητήσει το υλικό, προκειμένου η αστυνομία να τον αναγνωρίσει και να προβή στη σύλληψή του, αν ο ιδιοκτήτης καταθέσει μήνυση εναντίον του. Οι διαρρήξεις αυτοκινήτων στην πόλη μας έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις τον τελευταίο καιρό, ωστόσο η συγκεκριμένη έγινε μεσημέρι, κάτι που μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να ακολουθήσουν ακόμη χειρότερα πράγματα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed