Διονύσης Πολλάτος: «Είναι τουλάχιστον μικροπρέπεια να εκνευρίζεσαι όταν προσπαθείς να ρίξεις κάτω τον μπροστινό σου, αλλά αυτός παραμένει όρθιος»

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα, το οποίο αναφέρεται στην παρουσία της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
● Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η «Ισχυρή Κεφαλονιά» είχε ενεργή παρουσία, εκπροσωπουμενη από εμένα και τον κ. Γιάννη Λυκουδη, οι οποίοι μάλιστα, θέσαμε επερώτηση με θέμα «Παραχώρηση στον Δήμο του παλαιού παιδικού Νοσοκομείου Αργοστολίου», η συζήτηση της οποίας αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση, λόγω της απουσίας του Δημάρχου.
● Οι κραυγές λαϊκισμού, οι οποίες φτάνουν ακόμη και στον χλευασμό προσώπων, μπορεί για κάποιους να είναι μία μορφή πολιτικού λόγου. Για κάποιους άλλους ο όρος «πολιτικός λόγος» είναι συνυφασμένος με έννοιες όπως το ήθος, η αξιοπρέπεια, η μετριοπάθεια, η συναίνεση, το κοινό καλό του τόπου.
● Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό που νιώθει κάποιος, ο οποίος προσπαθεί να ρίξει με τρικλοποδιά τον μπροστινό του αλλά, τελικά, ο μπροστινός παραμένει όρθιος. Θα πρέπει όμως και αυτός να αντιληφθεί ότι η πράξη αυτή συνιστά, τουλάχιστον, μικροπρέπεια.

Διονύσης Πολλάτος
Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed