Σε ρόλο εξολοθρευτή ο Θεόφιλος Μιχαλάτος προσπαθεί να… εξαφανίσει τη νέα δημοτική κίνηση από τα αριστερά του που βρίσκεται στα σκαριά

Μπορεί να απέχουμε κάτι λιγότερο από δύο χρόνια από τις επόμενες δημοτικές εκλογές, ωστόσο το πολιτικό θερμόμετρο έχει αρχίσει να ανεβαίνει στον Δήμο Αργοστολίου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη μια παράταξη βρίσκεται στα σκαριά.
Η παράταξη αυτή αφορά στην κεντροαριστερά, με στελέχη όπως ο Θόδωρος Γαλιατσάτος και οι συνεργάτες του, μαζί με κάποια στελέχη (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ) από την ομάδα του Θεόφιλου Μιχαλάτου έχουν έρθει ήδη σε επαφή και εξετάζουν την κοινή τους κάθοδο στον Δήμο Αργοστολίου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα, αφού πρέπει να ξεπεραστούν δύο πολύ μεγάλα προβλήματα για να ευωδοθεί αυτή η ιστορία. Το πρώτο έχει να κάνει με αντιρρήσεις ορισμένων στελεχών από τα αριστερά, που δεν επιθυμούν να ανακατευτούν πολιτικά με στελέχη από το ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ. Το δεύτερο πρόβλημα, που είναι μεγαλύτερο και μάλλον ανυπέρβλητο είναι η στάση του Θεόφιλου Μιχαλάτου που κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην γίνει ποτέ πραγματικότητα ο νέος αυτός συνδυασμός, αφού ξέρει εκ των προτέρων ότι μόνο χαμένος μπορεί να βγει. Στελέχη όπως ο Νικόλας Βαλλιανάτος, ο Σταύρος Σπαθής και ο Γιώργος Τσιλιμιδός είναι κεφάλαιο για την παράταξή του και αν χαθούν τότε και ο ίδιος θα καταρρεύσει εκλογικά στις επόμενες εκλογές. Ήδη έχει εξαπολύσει την πειθώ και τα όπλα του για να εμποδίσει την δημιουργία του κεντροαριστερού αυτού δημοτικού συνδυασμού, που αν τελικά στηθεί τότε όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι (Μιχαλάτος, Παρίσης, Ανουσάκης) δεν έχουν καμία τύχη στον Δήμο Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed