Έχει πιάσει… τρέμουλο τον Θεόφιλο στην πιθανότητα εμφάνισης και διεκδίκησης του Δήμου Αργοστολίου από Αλέξανδρο Παρίση και Θεόδωρο Γαλιατσάτο

Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν σαν νερό στο νησί μας τις τελευταίες ημέρες, με ένα νέο κεφάλαιο να ανοίγει στον Δήμο Αργοστολίου, που δεν είναι άλλο από την πιθανότητα να διεκδικήσει τον Μητροπολιτικό Δήμο ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος.
Οι επαφές του πρώην Περιφερειάρχη φαίνεται ότι συνεχίζονται όλες αυτές τις ημέρες, κυρίως με στελέχη που προέρχονται από τον συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου, που κάνει ότι μπορεί για να σταματήσει αυτή την κίνηση που πάει να δημιουργηθεί. Το πρόβλημα του νυν Δημάρχου Αργοστολίου δεν είναι όμως μόνο ο Γαλιατσάτος, αλλά και η υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Παρίση, που μόνο αμελητέα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αν και η πλαγιοκόπηση της παράταξης της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» από τον Νίκο Ανουσάκη είναι πολύ δυνατή. Τι θα σημάνει όμως για τον Θεόφιλο Μιχαλάτο η ολοένα και πιο δυναμική παρουσία του Νίκου Ανουσάκη, αλλά και η πιθανότητα να δούμε δύο ακόμη συνδυασμούς, του Αλέξανδρου Παρίση και του Θεόδωρου Γαλιατσάτου; Κρύος ιδρώτας είναι η απάντηση, αφού ακόμη και ο πιο αδαής με τα πολιτικά καταλαβαίνει ότι η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των εκλογών του νυν Δημάρχου γίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Αλλά ακόμη και αν βρίσκεται εκεί την δεύτερη Κυριακή ο κ. Μιχαλάτος, ποιος τον εξασφαλίζει ότι θα πάρει το κομμάτι των ψηφοφόρων από τους δύο συνδυασμούς που θα μείνουν εκτός δεύτερου γύρου για να εκλεγεί ξανά Δήμαρχος; Καμία εξασφάλιση, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει ως τώρα κανένας εκ των τριών (δύο θα είναι οι χαμένοι) δεν θα στηρίξει τον Θεόφιλο. Σκούρα τα πράγματα, με τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο να ανακατεύει πολύ την τράπουλα και τον Θεόφιλο να τον έχει πιάσει στην κυριολεξία… τρέμουλο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed