Αρκετές φορές χθες ο πρόεδρος του Δ.Σ., Νικόλας Βαλλιανάτος, «φίμωσε» τον Αντιδήμαρχο, Σπύρο Σαμούρη, φοβούμενος για έκτροπα εντός της αίθουσας

Ένα αρκετά επεισοδιακό ήταν το χθεσινό Δημοτικό Σουμβούλιο, όπου οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα εξ αιτίας της συμπεριφοράς ορισμένων Συμβούλων, που είτε ειρωνεύονταν είτε παρενοχλούσαν όταν άλλος Σύμβουλος είχε τον λόγο.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που η συμπεριφορά του Σπύρου Σαμούρη στιγματίστηκε ακόμη και από τον πρόεδρο του Δ.Σ., Νικόλα Βαλλιανάτο, που αναγκάστηκε να του κόψει τον λόγο τουλάχιστον τρεις φορές μέσα σε έντονη μεταξύ τους αντιπαράθεση. Ο κ. Βαλλιανάτος απείλησε να αποχωρήσει από το προεδρείο αν ο κ. Σαμούρης δεν σταματούσε να κάνει αυτά που έκανε. Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και αδέσποτων την είδε πολύ άσχημα χθες με αυτά που έλεγαν τόσο ο Αλέξανδρος Παντελειός, όσο και ο Νίκος Ανουσάκης, ενώ επιχείρησε να διακόψει και τον επικεφαλή της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», Αλέξανδρο Παρίση. Ο πρόεδρος αναγκάστηκε τρεις φορές να τον επαναφέρει στην τάξη, με τον κ. Σαμούρη να τον κατηγορεί ότι τον φιμώνει. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Σπύρος Σαμούρης δεν ελέγχει τον εαυτό του και ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έχει δώσει εντολή στον κ. Βαλλιανάτο να αφήνει τον Αντιδήμαρχο να μιλάει όσο γίνεται λιγότερο, διότι κάνει κακό στην Δημοτική Αρχή με την συμπεριφορά του. Πάντως, ο κ. Βαλλιανάτος κατάφερε να τον ελέγξει μετά δυσκολίας και να αποφύγουμε γενική σύρραξη εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed