Θρίαμβος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Οικονομικό Επιμελητήριο, πήρε το 73% των ψήφων στην Κεφαλονιά, εκλέχθηκε στο Δ.Σ. ο Ευάγγελος Σπανός

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εκλογών για την ανάδειξη των μελών της τοπικής διοίκησης του περιφερειακού τμήματος Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου, η ΠΔΣΟ-ΠΑΣΚΟ κατέλαβε την πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας ποσοστό 40% και συνολικά τρεις (3) έδρες.
Η σπουδαία νίκη της προσκείμενης παράταξης στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα της Δημοκρατικής Παράταξης για ανασυγκρότηση από τη βάση με ένα κοινό και αδιαπραγμάτευτο στόχο, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής να ξαναγίνει η δύναμη ελπίδας για όλους τους Έλληνες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι καταλύτης για τη σπουδαία αυτή εκλογική επιτυχία αποτέλεσε το εκλογικό αποτέλεσμα στην Κεφαλονιά, όπου ο συνδυασμός της ΠΔΣΟ-ΠΑΣΚΟ κατάφερε να συγκεντρώσει το 73% των ψήφων. Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Ευάγγελο Σπανό, ο οποίος κατάφερε να εκλεγεί στην τοπική διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ιονίων Νήσων. Η εκλογή ενός νέου Κεφαλλονίτη – Οικονομολόγου, αναδεικνύει την ανάγκη για στελεχιακή ανανέωση σε μία νέα εποχή για την παράταξή μας που ξεκινάει με δυναμισμό και αισιοδοξία!

Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed