Προσπαθεί να κάνει τη δική του εκλογική ρελάνς ο Θεόφιλος, προσεγγίζοντας δύο άτομα που του φέρνουν ψήφους από τα λαϊκά στρώματα του Αργοστολίου

Λίγο παραπάνω από ένας χρόνος έμεινε για να ανοίξει και επίσημα η προεκλογική περίοδος αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στον Δήμο Αργοστολίου δεν αφήνει τον νυν Δήμαρχο, Θεόφιλο Μιχαλάτο, να μείνει αδρανής μέχρι τότε.
Το τελευταίο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αντιδήμαρχό του, Σπύρο Σαμούρη, με κάτοικο από τις Λαϊκές Κατοικίες του Αργοστολίου, έχει κάνει τον Δήμαρχο να κάθεται σε αναμένα κάρβουνα και να προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση στην περιοχή των Λαϊκών Κατοικιών, αφού το όνομά του «μουτζουρώθηκε» χάρη στον Αντιδήμαρχό του. Ο Θεόφιλος όμως είναι άνθρωπος που μπορεί να σώζει καταστάσεις και αυτό έχει βάλει σκοπό μέχρι τις εκλογές. Δύο πρόσωπα που έχουν ερίσματα στα λαϊκά στρώματα του Αργοστολίου, ο Διονύσης Παγουλάτος (Μπόνι) και ο Θόδωρος Τσάκος έχουν μπει στο στόχαστρό του και έχει αρχίσει ήδη τις πρώτες προσεγγίσεις μαζί τους. Αναφορικά με τον Διονύση Παγουλάτο ξέρει ότι το έργο του αποδειχθεί πιο εύκολο, αφού έχει να κάνει με έναν πρώην υποψήφιο της παράταξης του Μάκη Φόρτε, μια παράταξη που δεν υπάρχει πλέον στο πολιτικό σκηνικό του Δήμου. Κάτοικος και ο ίδιος μιας ευαίσθητης και ταλαιπωρημένης περιοχής μπορεί να μετατραπεί σε λίρα-εκατό για τον Θεόφιλο, αρκεί ο Σαμούρης να μην συνεχίσει τις επιθέσεις του σε ανθρώπους που ζουν δίπλα και είναι γείτονες με τον Διονύση. Αναφορικά με τον δεύτερο μπορεί να ήταν για χρόνια ολόκληρα κολλητός του Άγγελου Κωνσταντάκη και του Αλέξανδρου Παρίση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την δήλωσή του μερικές ημέρες πριν από τις εκλογές του 2019, όπου ουσιαστικά άδειασε τους φίλους του. Και εδώ ο Θεόφιλος έχει το πλεονέκτημα, αφού ο Τσάκος είναι μέσα στα… πράγματα και ουσιαστικά αυτή την ώρα μάλλον άστεγο πολιτικά μπορείς να τον πεις. Αν καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό του τόσο τον Μπόνι όσο και τον Τσάκο ο Θεόφιλος θα έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω στο να επανεκλεγεί Δήμαρχος Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed