Αυτοψία του Υφυπουργού αρμοδίου για Θέματα Κρατικής Αρωγής στο Ληξούρι, έξω φρενών με τον Βουλευτή Καππάτο ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός

Πριν από λίγη ώρα τελείωσε η περιοδεία του Υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ληξούρι και η συζήτηση που ακολούθησε με τον Δήγμαρχο Ληξουρίου, Γιώργο Κατσιβέλη, δύο Αντιδημάρχους, αλλά και τον Βουλευτή του νομού μας, Παναγή Καππάτο.
Ο κ. Τριαντόπουλος ενημερώθηκε τόσο από τον Δήμαρχο όσο και από τον Βουλευτή για την εξέλιξη και την πορεία των έργων που δρομολογήθηκαν μετά την σφοδρή θεομηνία “Ιανός”, αλλά και αυτή του “Μπάλου”. Τον κ. Υφυπουργό συνόδευαν και στενοί του συνεργάτες, καθώς και ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Θανάσης Νέζης. Όλοι μαζί επισκέφτηκαν το Κοιμητήριο Ληξουρίου (τοιχεία), το κεντρικό γεφύρι της πόλης στο ύψος του Μουσείου Ληξουρίου, το κατεστραμένο από το πέρασμα του “Μπάλου” οδικό δίκτυο στον Άγιο Σπυρίδωνα, τις σεισμόπληκτες Εργατικές Κατοικίες και τα έργα στον δρόμο των Κουβαλάτων. Ωστόσο, αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η απουσία του Αντιπεριφερειάρχη, Σταύρου Τραυλού, που δεν προσκλήθηκε από τον Βουλευτή για να παραβρεθεί στο Ληξούρι. Ο κ. Τραυλός, πέρα από την θεσμική του θέση, είναι πολιτικός μηχανικός και σίγουρα θα ήταν χρήσιμο να βρίσκεται εκεί και να λαμβάνει μέρος στις συζητήσεις. Από το περιβάλλον του κ. Τραυλού μαθαίνουμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης είναι έξω φρενών με τον Βουλευτή και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την αυριανή τους συνάντηση, παρέα με τον κ. Τριαντόπουλο στο Αργοστόλι. Οι ίδιες πηγές μας ενημέρωσαν ότι «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed