Διήμερο εκδηλώσεων 11 και 12 Μαρτίου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Κεφαλονιά με παρουσία του Παύλου Γερουλάνου και του Μιχάλη Κατρίνη

Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Κεφαλονιάς & Ιθάκης, καλούμε τους φίλους του Κινήματος, να παρευρεθούν στην ομιλία του Παύλου Γερουλάνου με θέμα: “Οικονομικές εξελίξεις – Ακρίβεια – Πληθωρισμός”.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (11/3) στις 18:30 μ.μ., στο Κέντρο Εκδηλώσεων Capitol στο Αργοστόλι (Φανάρι). Το Σάββατο (12/3) το πρωί, στις 10:30 π.μ. μαζί με το Βουλευτή & Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΚΙΝ.ΑΛ., Μιχάλη Κατρίνη θα περπατήσουμε στους δρόμους του Αργοστολίου και θα επισκεφθούμε τη τοπική αγορά, όπου θα διανείμουμε το ενημερωτικό φυλλάδιο που περιλαμβάνει τις προτάσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που μαστίζει τη χώρα. Στη συνέχεια, στις 12:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς, ενημέρωση των τοπικών ΜΜΕ και θα ακολουθήσει συζήτηση με τα μέλη και τους φίλους της παράταξης μας. Η συμμετοχή και η παρουσία σας θα τιμήσει ιδιαίτερα τη προσπάθειά μας να επαναφέρουμε τη πολιτική στο προσκήνιο, να συναντηθούμε με την κοινωνία, να συνομιλήσουμε με τις παραγωγικές τάξεις και τη νέα γενιά! Στις εκδηλώσεις θα τηρηθούν μέτρα προστασίας κατά του Covid – 19.

Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed