Δεν το… έσωσε ο Δήμος Αργοστολίου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Βίκτωρα Ρουχωτά, που έβρασε το ρυζόγαλο, αλλά μπροστά σε… άδειες εξέδρες

Ήρθε και έδεσε η αποψινή βραδιά στο Αργοστόλι με τα όσα προηγήθηκαν ή δεν προηγήθηκαν την ημέρα που φεύγει. Άψυχα πράγματα από τον Δήμο Αργοστολίου, που δεν κατάφερε να σώσει τα προσχήματα σε μια Τσικνοπέμπτη… αξέχαστη.
Ο κόσμος αδιαφόρησε για την γιορτή που είχε διοργανώσει ο Δήμος Αργοστολίου και ελάχιστοι (περίπου 100) έδωσαν το παρόν στην κεντρική πλατεία της πόλης για να παρακολουθήσουν τα δρώμενα. Αυτά περιείχαν καντρίλιες από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Φαρακλάτων και Ελειού-Πρόννων και μίνι συναυλία με την ορχήστρα του Σταύρου Αντωνόπουλου, με βιολί τον Λαμπρογιάννη Πεφάνη και τραγούδι τον Θανάση Μπαζάρογλου και την Μαργαρίτα Μποζά. Παρά τις δραματικές εκκλήσεις του Βίκτωρα Ρουχωτά, ο κόσμος αδιαφόρησε, τα σουβλάκια έμειναν… απούλητα και το ρυζόγαλο δεν έβρασε ποτέ, αφού επί δύο και πλέον ώρες ανακάτευαν (ανάμεσά τους και ο Βίκτωρας) και τελικά δεν ξέρουμε αν κάτι βγήκε από το τσουκάλι. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στο κοινό η απουσία των αιρετών του Δήμου Αργοστολίου, αφού δεν φάνηκε ποτέ ούτε ο Δήμαρχος, Θεόφιλος Μιχαλάτος, αλλά ούτε και ο Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης, προκειμένου να πουν δύο κουβέντες στους λιγοστούς που μαζεύτηκαν για να τιμήσουν την γιορτή τους. Στην πλατεία όμως βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής, Σπύρος Γαλιατσάτος. Ελπίζουμε τέτοια Τσικνοπέμπτη να μην ξαναζήσουμε στον Δήμο Αργοστολίου, με την τραγική επιλογή του πολιτιστικού τμήματος να γιορταστεί η συγκεκριμένη ημέρα βράδυ, την ώρα που σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα η γιορτή έχει ξεκινήσει από τις 10:00 το πρωί.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed