Πυρ και μανία οι ταξιτζήδες του Αργοστολίου με την απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας να γνωμοδοτήσει υπέρ τουριστικής διαδρομής διόρωφου λεωφορείου στην πόλη

Απειλούν Θεούς και δαίμονες οι ταξιτζήδες του Αργοστολίου μετά την θετική γνωμοδότηση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας της πρωτεύουσας να δώσει το πράσινο φως για την ανάπτυξη διόρωφου τουριστικού λεωφορείου στο Αργοστόλι.
Η απόφαση πάρθηκε με πλειοψηφία επί των παρόντων, αφού θετικά ψήφισαν ο πρόεδρος, Θόδωρος Αλυσανδράτος και τα μέλη Σπύρος Λουκάκης, Δημήτρης Κουμαριώτης, Νίκος Ορτεντζάτος και Μάκης Κανάκης. Μειοψήφισαν οι Ηλίας Καρόγλας, Παναγής Τζανάτος και Νίκος Σουπιωνάς. Μετά την θετική γνωμοδοτική αυτή απόφαση για να ανάπτυξη τουριστικής διαδρομής μέσα στο Αργοστόλι το Σωματείο των Ταξιτζήδων της πόλης αναμένεται να προβεί σε αντιδράσεις, αφού όπως υποστηρίζουν οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές μετά από δύο χρόνια πανδημίας όπου καταβαραθρώθηκαν οικονομικά γνωστός επαγγελματίας του νησιού τους ανοίγει νέες πληγές. Μάλιστα η φημολογία δίνει και παίρνει αναφορικά με το ποιος ή ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή την ενέργεια. Μάλιστα, κατηγορούν και τον Δήμαρχο, Θεόφιλο Μιχαλάτο, ο οποίος κατά την άποψή τους δεν κινήθηκε σωστά ή δεν ενημέρωσε όπως θα έπρεπε τους συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας. Το θέμα θα περάσει και από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και σε περίπτωση και εκεί αν έχουμε θετική εισήγηση θα έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου εκεί αναμένεται να ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου, μετά την κινητοποίηση από τους ταξιτζήδες. Εν τω μεταξύ, υπάρχει στα σκαριά και εκδήλωση ενδιαφέροντος άλλου επαγγελματία για να φέρει και τρίτο τρενάκι στο Αργοστόλι (πέρα από το κόκκινο και το κίτρινο) και καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν πάρει και αυτό το θέμα θετική γνωμοδότηση.
Σημείωση: Η φωτογραφία δεν έχει σχέση με το θέμα

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed