Ολοένα και πιο κοντά οι εθνικές εκλογές, στροφή της κυβέρνησης και παράταση έως την 31η Μαΐου της υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες

Παρά τα όσα ακούμε όλο αυτόν τον καιρό από τους κυβερνητικούς Βουλευτές, αλλά και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας για εκλογές στο τέλος της τετραετίας, μάλλον μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
Ήδη από χθες αναστέλλονται τα πρόστιμα για τους μη εμβολιασμένους άνω των 60 ετών, ενώ επίσης χθες, όπως μας ενημερώνει ο Βουλευτής μας, Παναγής Καππάτος, δόθηκε παράταση στην… παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες στα νησιά μας. Το δελτίο Τύπου του Βουλευτή αναφέρει: «Το βράδυ της Τετάρτης 23/03 ψηφίσαμε στη Βουλή των Ελλήνων το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο “Εκσυγχρονισμός του πλαισίου λειτουργίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς […] και άλλες διατάξεις”. Σε αυτό κατατέθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας Τροπολογία με θέμα τη παράταση της υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες έως την 31η Μαΐου 2022 η οποία και έγινε αποδεκτή. Πρόκειται για εξέλιξη που ικανοποιεί τις συστηματικές προσπάθειες που καταβάλλαμε με τους συναδέλφους μου βουλευτές της ΝΔ των Ιονίων Νήσων στις οποίες η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειες ανταποκρίθηκε θετικά. Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα και τον Υφυπουργό Γιώργο Αμυρά για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει. Ως Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης είμαι πάντα παρών στα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά μας.
Παναγής Καππάτος, Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης».

Να τονίσουμε εδώ ότι ο κ. Βουλευτής είχε γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις εκκλήσεις των συμπατριωτών μας που θα έχαναν τις περιουσίες του. Μετά την κατακραυγή στο πρόσωπό του κατάφερε να πάρει παράταση για 15 ημέρες (έως τέλος Μαρτίου), όμως ήρθε χθες η κυβέρνηση και έδωσε παράταση για ακόμη δύο μήνες (τέλος Μαΐου) για να προλάβει να είναι εντός χρόνου εκλογών, μια και αυτές φαίνεται να γίνονται την Κυριακή 22 Μαΐου.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed