Λαμπρή Δοξολογία στην Μητρόπολη Αργοστολίου και Επιμνημόσυνη Δέηση με κατάθεση στεφάνων το μνημείο του Νάπιερ για την 25η Μαρτίου 1821

Με αρκετό κόσμο και πολλούς επισήμους τελέστηκε σήμερα το πρωί στην Μητρόπολη Αργοστολίου, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου κ.κ. Δημητρίου, η Δοξολογία για να τιμήσουμε την 25η Μαρτίου 1821.
Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα κατά του κορωναϊού, την στιγμή που μετά από δύο και πλέον χρόνια η εκκλησία είχε αρκετό κόσμο. Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής του Νομού, Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, Αντιδήγμαρχοι και αρκετοί ακόμη Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι. Τα σώματα ασφαλείας εκπροσωπήθηκαν από τους διοικητές τους, τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Λιμενάρχη και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός του Λυκείου Κεραμειών, Ηλίας Τουμασάτος. Ακολούθησε η Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο πεσόντων του Νάπιερ και η κατάθεση στεφάνων από την πολιτική εξουσία και τα σώματα ασφαλείας, από εκπροσώπους κομμάτων και φορέων. Ακούστηκε η προσευχή για τους νεκρούς ήρωες της επανάστασης του 1821, ο Εθνικός μας Ύμνος και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη όλων εκείνων που έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed