Θρήνος στο Αργοστόλι, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο 17χρονος μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Λάσση στο ύψος του ξενοδοχείου Μεντιτερανέ, τρεις ακόμη τραυματίες

Ένας νέος άνθρωπος έχασε πριν από λίγο τη ζωή του στη Λάσση, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ενεπλάκη σε σφοδρό τροχαίο, με αποτέλμα το όχημα να πάρει φωτιά και καεί μέσα σε αυτό, μια και δεν πρόλαβε να απεγκλωβιστεί.
Στο όχημα επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα, τρία εκ των οποίων οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Αργοστολίου με ελαφρά τραύματα και εγκαύματα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα (πάνω από 180 χιλιόμετρα την ώρα), ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του και αφού έκανε τρελή κούρσα 100 και πλέον μέτρων χτυπώντας στις μάνδρες και τα κολωνάκια, έπιασε φωτιά με την τραγική κατάληξη που σας είπαμε παραπάνω. Ο άτυχος 17χρονος ήταν συνοδηγός και προφανώς από το χτύπημα δεν κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να βγει, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί σε ελάχιστα λεπτά πριν προλάβουν όσοι έτρεξαν για να βοηθήσουν να τον απεγκλωβήσουν. Η αστυνομία, η πυροσβεστική και το ασθενοφόρο έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά από το δυστύχημα, ωστόσο ήταν αργά για τον 17χρονο συμπολίτη μας. Δυστυχώς ένας ακόμη νέος άνθρωπος άφησε την ζωή του στην άσφαλτο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed