Βγήκαν τα γίδια παγανιά, σε σταύλο έχει μετατραπεί το Κυκλοφοριακό Πάρκο στα Διλινάτα, Δήμαρχος και πρόεδρος της Κοινότητας αγρόν… ηγόρασαν

Σε πιάνει απογοήτευση και θυμός μαζί όταν περνάς από τα Διλινάτα και βλέπεις το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής σε αυτό το χάλι. Τα γίδια της ευρύτερης περιοχής έχουν βγει για βοσκή γεμίζοντας το πάρκο ακαθαρσίες.
Και δεν είναι μόνο αυτό, πολλά από τα σήματα έχουν καταστραφεί εντελώς, άλλα είναι σκουριασμένα και πεταμένα και οι… δρόμοι εντός του πάρκου είναι απάτητοι ακόμη και από άνθρωπο. Το μικρό κτήριο που βρίσκεται εντός του πάρκου εξακολουθεί να μην έχει παράθυρα και πόρτες, ενώ τα σημάδια εγκατάλειψης είναι εμφανή στο σώμα του. Πριν από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές τόσο ο νυν Δήμαρχος, Θεόφιλος Μιχαλάτος, όσο και ο νυν πρόεδρος της Κοινότητας Διλινάτων, Τάσος Τζωρτζάτος, είχαν βάλει στις προτεραιότητές τους την επισκευή και λειτουργία του πάρκου. Δυστυχώς, έχουν περάσει 30 και πλέον μήνες από την εκλογή τους και το άλλοτε στολίδι του Δήμου Αργοστολίου βρίσκεται σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Δήμαρχος και πρόεδρος είναι μάλλον απασχολημένοι με άλλα πιο… σοβαρά πράγματα και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ρημάζει μέρα με την ημέρα, παρά το γεγονός ότι έχουν σπαταληθεί ένα κάρο χρήματα για την κατασκευή του πριν από 20 περίπου χρόνια. Κατά τα άλλα κατηγορούμε τους νέους για κακή οδηγική συμπεριφορά.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed