Έχασε το… αστέρι του ο «σερίφης», Σπύρος Σαμούρης, οι «τσαμπουκάδες» με τους καταστηματάρχες ανάγκασαν τον Θεόφιλο να τον… πετσοκόψει

Είχε ημερομηνία λήξης και αυτό είχε φανεί εδώ και αρκετό καιρό για αυτούς που ξέρουν να διαβάσουν ή προσπαθούν να διαβάσουν στα πίσω μέρος του κεφαλιού του Δημάρχου Αργοστολίου και πως σκέφτεται να πολιτευτεί ξανά το 2023.
Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος μπορεί να θεωρεί ότι ο Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης, είναι ένα από τα «σκυλάκια κανίς» που διαθέτει στον συνδυασμό του, ωστόσο η παρορμητικότητα κάποιες φορές που εξωτερικεύει ο «σερίφης» και οι συχνοί «τσαμπουκάδες» του με πολλούς από τους καταστηματάρχες του Αργοστολίου οδήγησαν τον Δήμαρχο στην αντικατάστασή του στο θέμα των κοινόχρηστων χώρων με τον Σπύρο Πεφάνη, ο οποίος είναι χαμηλών τόνων και μπορεί να συνενοηθεί με μεγαλύτερη ευκολία με τον κόσμο και τους επαγγελματίες. Στα αυτιά του Δημάρχου είχαν φτάσει από καιρό οι διαμαρτυρίες για την κατά πολλούς αγενή συμπεριφορά του κ. Σαμούρη και έτσι ο Θεόφιλος δεν θέλησε να ρισκάρει παραπάνω την επανεκλογή του αφήνοντας τον Σαμούρη να του διώχνει κόσμο και να κάνει εχθρούς με το παραμικρό. Ο… κουτσουρεμένος πλέον Αντιδήμαρχος έχει να ασχοληθεί με την καθαριότητα στα καλαθάκια της πλατείας και του Λιθοστρώτου, εκεί που μοιάζει να είναι πιο ακίνδυνος για την εικόνα του Δημάρχου. Άλλωστε και αυτό δουλειά είναι και μάλιστα πολύ σοβαρή, αν αναλογιστούμε ότι σε λίγο καιρό το νησί μας θα έχει πολύ κόσμο λόγω του τουρισμού και τα καλαθάκια πρέπει να καθαρίζονται συνεχώς για να μην μας περάσουν οι επισκέπτες μας για… χωριάτες. Μένει να δούμε αν αυτός ο πολιτικός υποβιβασμός του Σπύρου Σαμούρη περάσει απαρατήρητος ή θα κάνει τον πρώην πλέον «σερίφη» να βγει από τα ρούχα του και να πάψει να είναι το «κανίς» του Δημάρχου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed