Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου: Ανεκτίμητες πράξεις αγάπης που αξιοποιούνται προς όφελος των ηλικιωμένων και των σκοπών του Ιδρύματος

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και οι φιλοξενούμενοι του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου ευχαριστούν και δημοσίως τους παρακάτω αναφερόμενους δωρητές για τις προσφορές τους, οι οποίες, μεγάλες ή μικρές, είναι ανεκτίμητες πράξεις αγάπης και αξιοποιούνται προς όφελος των ηλικιωμένων και των σκοπών του Ιδρύματος:
ΟΝΝΕΔ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ για την προσφορά 190 kg κρέατος. Η συνεχής και έμπρακτη υποστήριξη που προσφέρουν τα μέλη της ΟΝΝΕΔ προς το γηροκομείο μας και το ενδιαφέρον και η ευαισθησία τους προς την τρίτη ηλικία είναι πηγή δύναμης και ελπίδας για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Τους συγχαίρουμε για την κοινωνική τους δράση και ευχόμαστε το παράδειγμά τους να δείξει τον δρόμο της προσφοράς και σε άλλους συμπολίτες μας, για ένα πιο φωτεινό μέλλον.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ & ΤΕΤΗ ΚΑΠΠΑΤΟΥ του ζαχαροπλαστείου «Καππάτος patisserie» για την προσφορά πασχαλινών κουλουριών και τσουρεκιών
κ. ΝΤΙΝΑ για δωρεά τσουρεκιών, κουλουριών και καραμελών
ΑΝΝΑ ΔΙΛΑΛΟΥ για δωρεά 5lt ελαιόλαδου εις μνήμην Σπυρίδωνος και Ελπίδας Δίλαλου
ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΛΑΤΟΥ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ για τον στολισμό της εκκλησίας του Ιδρύματος με άνθη από το ανθοπωλείο «ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ FLOWERS»
ΝΤΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ για τη δωρεά τσουρεκιών και κουλουριών
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ για δωρεά πασχαλινών τσουρεκιών
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΝΤΑ για δωρεά πασχαλινών κουλουριών
ΑΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΣΗΣ για δωρεά ενδυμάτων
ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΜΑΤΟΥ για δωρεά επιθεμάτων κατακλίσεων
ΕΛΕΝΗ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ για δωρεά ενδυμάτων
Ιδιαιτέρως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά, τους γονείς, τον γυμνασιάρχη και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου που για ακόμη μία φορά ενώθηκαν σε μία κοινή δράση κοινωνικής αλληλεγγύης και σκόρπισαν χαμόγελα ευτυχίας στους ηλικιωμένους μας, με τις λαμπάδες, τα γλυκά και τα δώρα που τους ετοίμασαν. Δυστυχώς, παρά την επιθυμία των παιδιών και των εκπαιδευτικών που τα συνόδευαν (κκ Ελένη Τζαμαρία, Κώστας Μακρίδης και Χρύσα Σισμανίδου), δεν κατέστη δυνατή η είσοδός τους στους χώρους του Ιδρύματος, λόγω των αυστηρών μέτρων που εφαρμόζονται για την προστασία από τον covid. Ελπίζουμε στο μέλλον να είναι διαφορετικές οι συνθήκες και να επιτευχθεί η «επαφή», προκειμένου να επιτευχθεί και η εκατέρωθεν σημαντική αλληλεπίδραση. Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και το Άγιο Φως της Ανάστασης να χαρίσει Ελπίδα και Δύναμη σε όλους.

Η Πρόεδρος
Άννα Ζαπάντη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed