Την προστάτιδά τους, Αγία Ειρήνη, τίμησαν σήμερα οι Απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας στην Κεφαλονιά με Δοξολογία στην Μητρόπολη Αργοστολίου

Ημέρα εορτασμού της Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης σήμερα και ο Σύλλογος Απόστρατων των Σωμάτων Ασφαλείας στα νησιά μας τίμησε την μνήμη της με Δοξολογία στην Μητρόπολη χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου κ.κ. Δημητρίου.
Η συγκεκριμένη ημέρα αφορά τους Απόστρατους της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής, που είναι πλέον συνταξιούχοι, αλλά με τον τρόπο τους βοηθούν ακόμη τα Σώματα που υπηρέτησαν όπως ανέφερε τόσο ο κ.κ. Δημήτριος όσο και ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Φωκάς, στις σύντομες ομιλίες τους. Για πρώτη φορά στο νησί μας το σημερινό γεγονός έτυχε τέτοιας υποδοχής από τον κόσμο, αλλά και από τους ίδιους τους Απόστρατους. Στην Μητρόπολη παραβρέθηκαν περί τα 50 άτομα, ανάμεσά τους ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Σπύρος Γαλιατσάτος, Παναγής Δρακουλόγκωνας και Σωτήρης Κουρής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Νίκος Ανουσάκης, Γιάννης Λυκούδης και Διονύσης Πολλάτος και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Λευτέρης Κρητικός. Το παρών έδωσαν και οι διοικητές της Αστυνομίας, του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και της ΑΕΝΙΝ. Εκεί ήταν ακόμη ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Κώστας Γρηγορόπουλος και ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, Σπύρος Σταματελάτος. Μετά το πέρας της Δοξολογίας προσφέρθηκε κέρασμα δίπλα στο κελί του Μητροπολιτικού Ναού, με τον δραστήριο πρόεδρο, Νίκο Φωκά, να υπόσχεται, μαζί με τον αντιπρόεδρό του, Γιώργο Καλιτσουνάκη ότι ο Σύλλογος στην Κεφαλονιά είναι πλέον «ζωντανός» και θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed