Άκης Τσελέντης: «Όλη την ευθύνη για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπτη την έχει η Ιδιωτική Hellas Train και ο ΟΣΕ με την εγκληματική αδιαφορία τους»

Οι εργαζόμενοι είχαν προειδοποιήσει οι δακρύβρεχτοι σήμερα αρμόδιοι τους έγραψαν. Όπως πάντα οι ευθύνες θα πηγαίνουν από τον ένα στον άλλο μέχρι να βρεθεί κάποιος κατώτατος υπάλληλος σαν εξιλαστήριο θύμα.
Τους έχω ικανούς να αποδοθούν ευθύνες ακόμα και στην καθαρίστρια. Φυσικά οι «χαρτογιακάδες» στο απυρόβλητο… Και το γεγονός ότι ΟΛΗ την ευθύνη για το τραγικό αυτό δυστύχημα την έχει η Ιδιωτική Hellas Train και ο ΟΣΕ που εγκληματικά τα τελευταία χρόνια δεν φρόντισαν να μπουν συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου της κίνησης θα καλυφθεί. Απ’ το 2000 λένε είναι αγορασμένα τα συστήματα ελέγχου τρένων και προφανώς επειδή μάλλον δεν έχει πέσει η σωστή μίζα για την εγκατάσταση τους τα έχουμε σε αχρηστία… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όταν παραγγείλω μία πίτσα παρακολουθώ σε επίπεδο μέτρων τη θέση του διανομέα και όταν στρίβει στο δρόμο μου κατεβαίνω για να την παραλάβω και σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα όπως είναι η θέση ενός τρένου δεν έχουμε ιδέα! Οι δακρύβρεχτες δηλώσεις κάποιων πολιτικών και υπευθύνων με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Όλοι γνωρίζαμε την άθλια κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου τα τελευταία 15 χρόνια . Αλήθεια πόσες εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές έχουν χαθεί στις διαβάσεις στις σιδηροδρομικές γραμμές;

Άκης Τσελέντης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed