Κόλλησε στο μηδέν ο Παλληξουριακός με τον Πανγυθεατικό στο Ληξούρι

Δεν κατάφερε ο Παλληξουριακός να ξεκινήσει με νίκη στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου κόντρα στον Πανγυθεατικό στην πρεμιέρα του για τα μπαράζ του 5ου Ομίλου της Γ Εθνικής μένοντας στο στείρο 0-0.
Οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνά τους, ενώ στον Παλληξουριακό φάνηκε από την αρχή του αγώνα η έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων για δύο περίπου εβδομάδες, κάτι που ήταν εμφανές στην έλλειψη ρυθμού. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι, ωστόσο στο δεύτερο μισό η ομάδα του Γυθείου πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα σε μια-δυο περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Ληξούρι. Στα άλλα ματς του Ομίλου το Πάτραι νίκησε τον Πανθυρεατικό με 3-0 και ο Πανηλειακός επικράτησε με το ίδιο σκορ του Πανθουριακού. Ρεπό είχε το Τζιλιβί.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: (Ηλίας Ζερβός), Μπραντ, Πολυδωράτος, Νεστερένκο, Φράγκος, Λυκούδης (71 Σπ. Μαρκάτος), Κουκοβίνος, Γασπαρής (65’ Πολλάκης), Μπράτι, Ακριστινέι (77 Αντεντέγι), Καράι, Ξαχιάι.
ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ: (Στέλιος Μανιάτης), Γηγάκος, Χρυσικάκος, Πετρόπουλος, Ζορμπάς, Κωστάκος, Μπουρελάκος (20 Πλεμμένος), Σαραντόπουλος (75 Σουκούλι), Διαμαντάκος, Σπηλιωτόπουλος (86’ Δασκαλάκης), Μπουτσικάρης (46 Ξιφαράς), Γιαννόπουλος.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed