Στην Κεφαλονιά από χτες ο Κώστας Κεντέρης στα πλαίσια του Camp προετοιμασίας της Εθνικής Στίβου στο Ληξούρι, υποδοχή από τον Σταύρο Τραυλό

Τον χρυσό ολυμπιονίκη του Σίδνεϋ στα 200m και σημερινό αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κωνσταντίνο Κεντέρη υποδέχτηκε χτες στην Κεφαλονιά ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός.
Μαζί επισκέφτηκαν το στάδιο Ανδρέας Βεργωτης όπου συνάντησαν τους αθλητές και τους προπονητές της ΓΕΚ και ενημερώθηκαν για την προετοιμασία του διεθνούς μίτινγκ ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Αργοστόλι. Κατόπιν ο Αντιπεριφερειάρχης με τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ μετέβηκαν στο γήπεδο Ληξουρίου και συνάντησαν τους αθλητές της Εθνικής ομάδας Στίβου όπου εκτελούν την προετοιμασία τους στο Γήπεδο του Αγίου Αντωνίου. Οι αθλητές και οι προπονητές τους, μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για την φιλοξενία που τυγχάνουν στην Κεφαλονιά ενώ είναι έτοιμοι να χαρίσουν στο κοινό μεγάλες συγκινήσεις στα Βεργώτεια. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης καλωσόρισε τους αθλητές της εθνικής στην Κεφαλονιά, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους και τους διαβεβαίωσε οτι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στέκεται δίπλα τους με σκοπό να τους βοηθήσει να τιμήσουν τα εθνικά χρώματα στις διεθνείς διοργανώσεις και να αποτελέσουν σωστά πρότυπα για τα παιδιά και τους νέους μας.

Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed