Συνεχίζεται το χάος στο Νοσοκομείο, αστείες προτάσεις οι γιατροί να κάνουν τους τεχνολόγους και ανικανότητα της διοίκησης να κρατήσει γιατρούς που θέλουν να μείνουν

Το Νοσοκομείο Αργοστολίου συνεχίζει ακάθεκτα την κατηφόρα του, την ώρα που ο μεν διοικητής περί άλλων τυρβάζει, ο δε Βουλευτής μας σκέφτεται πως φθάνει το καλοκαίρι και ετοιμάζει νέες εκδρομές για φωτογραφήσεις σε ρομαντικά μέρη του νησιού.
Τελευταία ενημέρωση από το ρεπορτάζ δίνει μία εικόνα γενικής αποσύνθεσης, καθώς κάποια “γατόνια” ετοιμάζουν άδειες μακράς διαρκείας εν όψει συνταξιοδοτήσεων που κανείς δεν ξέρει αν θα λάβουν χώρα τελικά, ενώ “πέφτουν στο τραπέζι” ακόμα κι αστείες προτάσεις του τύπου “οι γιατροί να κάνουν τις βάρδιες των τεχνολόγων”! Παράλληλα η διοίκηση στο σύνολό της είναι ανίκανη να κρατήσει ακόμα και γιατρούς που θέλουν να μείνουν στο νησί μας μη εκπληρώνοντας τις νόμιμες οικονομικές υποχρεώσεις απέναντί τους (βλ. περίπτωση διευθυντή ακτινοδιαγνώστη Δημήτρη Μίχα). Αυτά είναι τα νέα για το Νοσοκομείο της Κεφαλονιάς εν όψει καλοκαιρινής σαιζόν και αναμένουμε και καινούργια “λαβράκια”, καθώς το Νοσοκομείο προσφέρει άφθονα ειδήσεις, δυστυχώς, δυσάρεστες.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed