Άρχισαν τα… όργανα στην οδό Μομφεράτου στο Αργοστόλι, διαπληκτισμοί οδηγών και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ξεκίνησε τα μπάνια του στο Τραπεζάκι

Ακόμη ουσιαστικά δεν έχει μπει για τα καλά η καλοκαιρινή σεζόν, ωστόσο έχουμε καταλάβει πολύ καλά τι θα ζήσουμε φέτος το καλοκαίρι αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην οδό Μομφεράτου στο Αργοστόλι.
Χθες το μεσημέρι η συγκεκριμένη οδός έγινε και πάλι πεδίο… μάχης μεταξύ των οδηγών που προσπαθούσαν να την περάσουν είτε στην άνοδό της είτε στην κάθοδό της. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το γεγονός πως για 15 περίπου λεπτά ο δρόμος είχε μπλοκάρει, αφού τα αυτοκίνητα δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε μπρος ούτε πίσω. Υπήρξε μεγάλος εκνευρισμός και δύο οδηγοί δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους μπλέκοντας σε καυγά. Βέβαια, υπήρχαν και οι άλλοι που ξεκίνησαν το… ψαλτήρι κατά της Αστυνομίας, αλλά και κατά του Αντιδημάρχου, Διονύση Μινέτου, που άκουσε τα εξ αμάξης. Σκεφτείτε να μπει ο Ιούλιος και ο Αύγουστος τι έχουμε να δούμε. Πάντως, ο Αντιδήμαρχος από ότι μαθαίνουμε έχει ξεκινήσει τα μπάνια του στο Τραπεζάκι αγνοώντας όλους τους συμπολίτες του που ταλαιπωρούνται καθημερινά στην οδό Μομφεράτου. Αν δεν γίνει κάτι, θα ζήσουμε μαγικές στιγμές φέτος το καλοκαίρι.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed