Ανελέητο εσωκομματικό πόλεμο δέχεται ο Γιάννης Λυκούδης από τον Βουλευτή Παναγή Καππάτο, προκειμένου να μην συμπεριληφθεί στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο

Έχουν βγει για τα καλά τα μαχαίρια στη Νέα Δημοκρατία, με ενορχηστρωτή όλης αυτής της ιστορίας τον Βουλευτή του νομού μας, Παναγή Καππάτο, που δεν θέλει να έχει το ψηφοδέλτιο του κόμματος το όνομα του Γιάννη Λυκούδη.
Όλα μοιάζουν να γκρεμίζονται γύρω του και ο Παναγής Καππάτος προσπαθεί να σώσει ότι σώζεται, προκειμένου να διατηρήσει όλες ελπίδες του έχουν απομείνει για να μείνει στη θέση του Βουλευτή και την επόμενη βουλευτική περίοδο. Πέρα από το γεγονός ότι οι αντιπάθειες στο πρόσωπό του από πολλά μέλη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας συνεχώς αυξάνονται, αυτός προσπαθεί να μεταφέρει την εκλογική μάχη εντός του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου, πιστεύοντας πως αν αυτό είναι στα δικά του μέτρα τότε θα επανεκλεγεί Βουλευτής. Για τον λόγο αυτό προσπαθεί με ότι μέσο διαθέτει και ότι επιρροή μπορεί να έχει να… κόψει τον Γιάννη Λυκούδη, από το να είναι μαζί του υποψήφιος, ξέροντας ότι δεν έχει καμία τύχη επανεκλογής, στην περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία πάρει ξανά την έδρα στα νησιά μας. Πιέζει προς κάθε κατεύθυνση και όπου μπορεί για να μην βρει μπροστά του τον Δημοτικό Σύμβουλο από τα Βλαχάτα, αφού είναι γνωστό ότι ο κ. Λυκούδης διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα για να υπερκεράσει σε ψήφους τον νυν Βουλευτή. Πάντως, όλα δείχνουν ότι ο Παναγής Καππάτος έχει ξεκινήσει έναν ανελέητο πόλεμο στον συνάδελφό του δικηγόρο που στο πρόσωπό του βλέπει την δική του πολιτική αποκαθήλωση.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed