Συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη με τον Γραμματέα της Ν.Ε., Λευτέρη Κρητικό με φόντο βουλευτικές και δημοτικές εκλογές στον νομό μας

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, συνάντησε σήμερα στην Αθήνα ο Γραμματέας της Ν.Ε., Λευτέρης Κρητικός και έκαναν μια συζήτηση σε έντονο προεκλογικό κλίμα που αφορούσε τόσο τις βουλευτικές και πολύ περισσότερο τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Είναι γνωστό ότι ο Λευτέρης Κρητικός διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο του Κινήματος, με τους δύο άνδρες να βρίσκονται σχεδόν σε καθημερινή επαφή, η οποία γίνεται ακόμη στενότερη εν όψη των βουλευτικών εκλογών, που αναμένεται να γίνουν το φθινόπωρο, αλλά και των δημοτικών εκλογών που θα γίνουν του χρόνου τον Οκτώβριο. Ο κ. Κρητικός παρουσίασε το σχέδιό του αναφορικά με την τριάδα των υποψηφίων Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στα νησιά μας κρατώντας έναν άσο στο μανίκι, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον κ. Ανδρουλάκη, Περισσότερες λεπτομέρειες δεν διέρρευσαν αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα. Τώρα, σε ότι αφορά τις δημοτικές εκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης προέτρεψε τον Λευτέρη Κρητικό να δημιουργηθεί εκλογικός συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ στον μητροπολιτικό Δήμο Αργοστολίου, κυρίως από νέα στελέχη του Κινήματος, με επικουρία και από τα παλιά. Στο θέμα αυτό αντάλλαξαν απόψεις και στο μόνο που συμφώνησαν ήταν στο γεγονός ότι δεν γίνεται στο Αργοστόλι να κάνει το γενικό κουμάντο ένας οικονομικός μεγιστάνας σαν τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, που έχει συμπαρασύρει μαζί του αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Επίσης αρνητικός ήταν στο γεγονός ο συνδυασμός που ενδέχεται να υποστηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία να αναλάβει τον Δήμο Αργοστολίου. «Το ΠΑΣΟΚ έχει γράψει την δική του ιστορία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κεφαλονιά. Δεν γίνεται να απέχει από τις επόμενες δημοτικές εκλογές», ήταν κατά πληροφορίες τα λόγια του Νίκου Ανδρουλάκη. Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από την Ν.Ε. αναφορικά με την σημερινή συνάντηση.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed