Βγήκε… παγανιά το Υπουργείο προσπαθώντας να μαζέψει πίσω επί τέσσερα τις αποζημιώσεις που έχει δώσει για τον «Ιανό», οργή από τους παθόντες

Εδώ και μερικές ημέρες το Υπουργείο Υποδομών έχει ξεκινήσει ένα σαφάρι στην Κεφαλονιά, προκειμένου να ελέγξει όλους αυτούς που κατάφεραν να πάρουν 5.000 ή 8.000 ευρώ για αποκατάσταση ζημιών από τον «Ιανό».
Οι περισσότεροι από αυτούς, σχεδόν τρία χρόνια μετά, τρέχουν να βρουν τα τιμολόγια και τις αποδείξεις που χρειάζεται να προσκομίσουν στο Υπουργείο. Υπάρχουν και κάποιοι που είτε τα έχουν χάσει είτε για κάποιο λόγο έκαναν τις όποιες επισκευές (μικρές ή μεγάλες) και ακόμη δεν έχουν εκδοθεί τα τιμολόγια. Μέσα σε όλους αυτούς είναι και οι κάτοικοι της Αγίας Ευφημίας και της Άσσου και της ευρύτερης περιοχής της Πυλάρου και της Ερύσσου που καταστράφηκαν το 2019 και δεν πήραν ευρώ τσακιστό από το Υπουργείο ως αποζημίωση. Ο Βουλευτής του νομού μας σφυρίζει αδιάφορα και συνεχίζει να φωτογραφίζεται στις επισκέψεις που κάνει στα διάφορα Υπουργεία, τάχα για το καλό μας. Σήμερα κιόλας λάβαμε τρία μηνύματα που μας ενημέρωσαν πως μαζί με τις αποδείξεις και τα τιμολόγια που θα προσκομίσουν για να γλιτώσουν το πρόστιμο των 20.000 ή των 32.000 ευρώ θα προσκομίσουν και το ανάλογο ψηφοδέλτιο στην κάλπη στις βουλευτικές εκλογές που έρχονται.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed