Ατύχημα με μοτοσυκλέτα και εγκατάλειψη του θύματος από τον ασυνείδητο αδηγό στον δρόμο πίσω από το ΚΤΕΛ στην πλατεία της Συσιώτισσας

Μία παραλίγο τραγωδία πήγαμε να ζήσουμε την Παρασκευή αργά το βράδυ, όταν όχημα που κινούνταν πίσω από το ΚΤΕΛ στο ύψος του κρεοπωλείου Κουλουμπής, παρέσυρε μοτοσυκλέτα, με τον οδηγό της να πετάγεται χτυπημένος στην πλατεία Συσιώτισσας.
Συγκεκριμένα, η μοτοσυκλέτα κινούνταν κανονικά στον δρόμο, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε από την αντίθετη κατεύθυνση ένα παλιό αγροτικό μάρκας TOYOTA και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα χτύπησε το δίκυκλο με αποτέλεσα ο οδηγός του να εκτοξευθεί στην κυριολεξία πάνω στην πλατεία της Συσιώτισσας. Ευτυχώς, ο νεαρός φορούσε κράνος και παρά το γεγονός ότι το χτύπημα ήταν αρκετά δυνατό δεν έπαθε σχεδόν τίποτε, πέρα από κάποιες αμηχές, αφού… προσγειώθηκε με το κεφάλι. Το κράνος ουσιαστικά του έσωσε τη ζωή, ωστόσο ο οδηγός του οχήματος, αφού ανέβηκε και αυτό πάνω στην πλατεία μετά την σύγκρουση, έβαλε όπισθεν και απομακρύνθηκε. Επειδή η ώρα ήταν περασμένη δεν υπήρχαν μάρτυρες στο συμβάν. Το μόνο που κατάφερε να συγκρατήσει ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ήταν πως το όχημα ήταν παλιό αγροτικό και η μάρκα του ήταν TOYOTA. Ο οδηγός της μηχανής κατάφερε μετά από λίγα λεπτά και μέχρι να περάσει το σοκ, να μαζέψει τα κομμάτια του και να φύγει από το σημείο. Σπίτι του πήρε τις πρώτες βοήθειες και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα μας είπε όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα πιθανόν από έναν μεθυσμένο οδηγό, που ίσως να μην αντιλήφθηκε κιόλας ότι προκάλεσε ατύχημα. Σημασία έχει ότι δεν θρηνήσαμε κάποιον νέο άνθρωπο στα καλά καθούμενα, αλλά από την άλλη αποδείχθηκε ότι υπάρχουν μερικοί που οδηγούν στους δρόμους μας με αυτοκίνητα… φέρετρα και οι ίδιοι δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση.
Σημείωση: Η φωτογραφία δεν έχει σχέση με το συμβάν.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed