Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο νεαρός που τραυματίστηκε τα ξημερώματα στη συμπλοκή που έγινε έξω από γνωστό κλαμπ στο Αργοστόλι

Μέρα με την ημέρα και εβδομάδα με την εβδομάδα πληθαίνουν τα περιστατικά βίας που συμβαίνουν μεταξύ κυρίως νεαρών ατόμων μέσα ή έξω από κέντρα διασκέδασης στο Αργοστόλι, με το σημερινό να ξεπερνάει τα όρια.
Συγκεκριμένα, για ασήμαντη αφορμή όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, δύο παρέες ατόμων από 20 έως 25 ετών πιάστηκαν στα χέρια έξω από κλαμπ στο Αργοστόλι. Η μεταξύ τους σύρραξη ήταν σφοδρή, αφού χρησιμοποιήθηκαν σπασμένα μπουκάλια ως… όπλα. Αποτέλεσμα ήταν ένας 24χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι, να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Αργοστολίου, ωστόσο χρειάστηκε να γίνει διακομιδή με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πατρών, διότι κινδύνευε σοβαρά να χάσει το μάτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός αυτός υπέστη χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να μην χάσει το μάτι του. Η κατάστασή του παραμένει δύσκολη αλλά σταθερή και οι επόμενες ώρες ή ακόμη και ημέρες θα δείξουν κατά πόσο η βλάβη θα του στοιχίσει την όραση από το ένα του μάτι. Ήδη η αστυνομία συγκεντρώνει στοιχεία και είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη ο ένοχος. Πάντως, αυτό που γίνεται τους τελευταίους μήνες στην Κεφαλονιά δεν έχει προηγούμενο στα αστυνομικά χρονικά. Η ανεξέλεγκτη βία μεταξύ νεαρών έχει χτυπήσει κόκκινο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed