Νέο πολύ σοβαρό επεισόδιο τα ξημερώματα στο Αργοστόλι, νεαρός συμπολίτης μας μαχαιρώθηκε έξω από γνωστό κλαμπ, διαφεύγει τη σύλληψη ο δράστης

Λίγο ακόμη και δεν θα μπορούμε να συγκριθούμε με τη συνοικία Μπρονξ της Νέας Υόρκης, αφού θα την έχουμε ξεπεράσει. Νεαρός συμπολίτης μας μαχαιρώθηκε έξω από γνωστό κλαμπ στο Αργοστόλι σήμερα τα ξημερώματα.
Άλλο ένα… τυχαίο περιστατικό βίας, σύμφωνα με τον Βουλευτή μας, Παναγή Καππάτο, είχαμε σήμερα τα ξημερώματα στο Αργοστόλι. Νεαρός συμπολίτης μας, ντόπιος Κεφαλλονίτης, μαχαιρώθηκε από συνομήλικό του στη Λεωφόρο Βεργωτή, για ασήμαντη αφορμή, όπως τονίζουν άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό. Συγκεκριμένα, δύο παρέες που διασκέδαζαν, βρέθηκαν ξαφνικά στα χέρια και πάνω στον τσακωμό τους ο ένας τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τον συνομήλικό του. Αυτός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση. Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, ο δράστης ταυτοποιήθηκε, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη η σύλληψή του, αφού κρύβεται από τις Αρχές. Ένα ακόμη περιστατικό ωμής βίας στην πρωτεύουσα του νησιού μας, που κατά τύχη ακόμη δεν έχουμε θρηνήσει κάποιο θύμα. Κατά τον Βουλευτή μας όμως, απλά ήταν Σαββατόβραδο και τυχαία βγήκε το μαχαίρι στο… ασφαλέστερο νησί της Ελλάδας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed