Αυτοκίνητο με δύο επιβάτες έπιασε φωτιά εν κινήσει στον επαρχιακό δρόμο Αργοστολίου-Σάμης (Αγραπιδιές), επί τόπου πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρο

Πριν από λίγη ώρα αυτοκίνητο έπιασε φωτιά στη θέση Αγραπιδιές. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα βρίσκονταν δύο άτομα. Η πυροσβεστική και το ασθενοφόρο ειδοποιήθηκαν από διερχόμενους οδηγούς.
Η κατάσταση είναι μέχρι στιγμής συγκεχυμένη και δεν είμαστε σε θέση να σας πούμε για την τύχη των δύο επιβαινόντων. Κάποιες μαρτυρίες λένε ότι την έχουν γλιτώσει με ελαφρά εγκαύματα και κάποιες άλλες λένε ότι η κατάστασή τους είναι πιο σοβαρή. Η πυροσβεστική ερευνά τα αίτια της φωτιάς, την στιγμή που το αυτοκίνητο έχει καεί ολοσχερώς.

Νεότερη ενημέρωση
Ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία τους. Τα χειρότερα που ακούγαμε δεν έγιναν πραγματικότητα. Γλίτωσαν κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια με ελαφρά εγκαύματα. Και οι δύο ήταν Κεφαλλονίτες και πήγαιναν από το Αργοστόλι στη Σάμη. Η πυροσβεστική έχει αρχίσει ήδη τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed