Σταύρος Σπαθής: «Κύριε Μοσχονά, απέχετε από τα Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ από αδιαφορία και αμέλεια, να ενημερωθείτε και να μην προβαίνετε σε δηλώσεις που σας εκθέτουν»

Αγαπητέ κύριε Μοσχονά, αρχικά χαίρομαι που έστω και κατηγορώντας ασχολείστε πάλι με την ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ, στην οποία αν και είστε μέλος του ΔΣ, εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ασχολείστε με τα πεπραγμένα της, ούτε συμμετάσχετε στα συμβούλια της, όχι προφανώς από ανοχή όπως επικαλείστε, αλλά απέχετε από αδιαφορία και αμέλεια.
Σχετικά με τα ενδεικτικώς αναφερόμενα σας, επειδή έχετε υπηρετήσει σε διάφορες νευραλγικές θέσεις όπως Αντιδήμαρχος Ληξουρίου, Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς, Δημοτικός Σύμβουλος Ληξουρίου και Μέλος ΔΣ της ΔΕΥΑΚ, θα έπρεπε προτού προβείτε στην οποιαδήποτε δήλωση, να ενημερωθείτε και να μην προβαίνετε σε δηλώσεις που σας εκθέτουν.
Πιο συγκεκριμένα:
Για το κτίριο, στο οποίο στεγάζεται το γραφείο της ΔΕΥΑΚ στο Ληξούρι, και για τα προβλήματα που έχει παρουσιάσει η εγκατάσταση του κλιματισμού έχει επιληφθεί προς τιμήν του την επισκευή ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος της περιοχής επιλέγοντας μάλιστα και τοπικά συνεργεία(θα έπρεπε αφού είστε γνώστης των θεμάτων από το Ληξούρι μέχρι τον Πόρο, ένα τέτοιο θέμα στην καρδιά του Ληξουρίου να μην σας διαφεύγει).
Αναφερόμενος σε πέντε περιπτώσεις, στις οποίες υπήρξε βλάβη ή ολιγόλεπτη διακοπή ή γινόντουσαν δημόσια έργα και έπρεπε αναγκαστικά να σταματήσει η παροχή νερού, επικαλείστε την μισή Κεφαλονιά, αντί να σκεφτείτε ότι έχουμε σε κάποιες περιοχές ένα παρωχημένο και πεπαλαιωμένο δίκτυο, στο οποίο όλα τα χρόνια συνεχώς εμφανίζονται ζημιές, αλλά συνεχής είναι και η προσπάθεια μας και οι ενέργειες μας για βελτίωση, με έργα όπως η αλλαγή των αμιαντοσωλήνων, όπως η κατασκευή νέων αντλιοστασίων, όπως η τοποθέτηση νέων πυροσβεστικών κρουνών, όπως η μεταφορά νερού στις δεξαμενές κλπ.
Εντύπωση μου προκαλεί η αναφορά σας στην περιοχή «Λιμένια» στον Πόρο. Επειδή την περιοχή την επισκέπτομαι πιο συχνά από εσάς, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι τα αντλιοστάσια που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου στην συγκεκριμένη περιοχή, συνεχώς συντηρούνται, το δίκτυο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το κυριότερο η παραλία που βρίσκεται έμπροσθεν των αντλιοστασίων είναι συνεχώς γεμάτη, τόσο από ντόπιους, όσο και από ξένους λουόμενους τουρίστες, που σημαίνει ότι την προτιμούν για την καθαριότητα της και για τα γαλανά νερά της. Στην περιοχή του Κουτάβου, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλά από τα φαινόμενα που παρατηρούνται οφείλονται σε φυσικά φαινόμενα και όχι σε ρύπανση.
Κλείνοντας, τόσο η Δημοτική Αρχή, όσο και εγώ προσωπικά θεωρούμε ότι η πολιτική και κατά συνέπεια η αντιμετώπιση των όποιων θεμάτων-προβλημάτων γίνεται μέσα από την συμμετοχή στα συμβούλια και κάνοντας διάλογο και όχι με απειλές στα διάφορα ΜΜΕ. Θα χαρούμε λοιπόν να ακούσουμε τις απόψεις σας, στα επόμενα μας συμβούλια.

Σταύρος Σπαθής
Πρόεδρος ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.ΔΗΜΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed